10 lucruri pentru oameni sănătoși


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

1. Ia micul dejun. Îți accelerează metabolismul și previne mâncatul excesiv de mai târziu. Poate fi un mic dejun ușor, de exemplu – cereale, doar nu sări peste el.

2. Planifică-ți mesele, vei economisi timp și bani și vei reuși să rămâi în control dacă îți propui diete fără zahăr, carbohidrați sau să mănânci mai multe proteine. Vei ști ce și când să mănânci

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

3.Bea multă apă! Rămâi hidratat. Te ajută să slăbești, iar băuturile dulci duc la obezitate și diabet de tip 2. Poți adăuga lămâie, portocale și castravete să îi îmbunătățești gustul.

4.În loc să iei o pauză de o cafea, fă o scurtă plimbare. 30 de minute de mișcare pe zi îți pot îmbunătăți semnificativ starea

5.Ia o pauză de la social media. Sigur că e important să fii conectat cu familia și prietenii, dar alege o oră seara de la care să renunți la telefon. Când reduci timpul pe internet, găsești o grămadă de alte lucruri de făcut.

6.Învață lucruri noi. Poate un curs de dans, o limbă străină, un curs de scris. S-a dovedit că întârzie semnele îmbătrânirii și apariția Alzheimerului

7.Renunță la fumat acum!

8.Ai grijă la orarul somnului tău. Încearcă să dormi 7-9 ore și să ai un program fix de adormire și trezire. Ajută memoria, concentrarea și buna dispoziție.

9.Antrenează-ți mușchii. Pe lângă slăbit, îmbunătățesc funcția inimii și a oaselor.

10.Stai afară, ia cât mai multă vitamina D naturală, de la soare, astfel te și miști și reduci timpul la TV

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend