3 lucruri care îți dau energie


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Ouă


Ouăle nu sunt doar un aliment extrem de satisfăcător, ci și plin de energie care te poate ajuta să îți încarci bateriile pentru întreaga zi. Sunt pline de proteine, care îți pot oferi o sursă constantă și susținută de energie.

În plus, leucina este cel mai abundent aminoacid din ouă și se știe că stimulează producția de energie în mai multe moduri. Leucina poate ajuta celulele să asimileze mai mult zahăr din sânge, să stimuleze producția de energie în celule și să crească descompunerea grăsimilor pentru a produce energie.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

În plus, ouăle sunt bogate în vitaminele B. Aceste vitamine ajută enzimele să își îndeplinească rolul în procesul de descompunere a alimentelor pentru obținerea de energie .

Merele


Merele sunt unul dintre cele mai populare fructe din lume și sunt o sursă bună de carbohidrați și fibre. Un măr de mărime medie (100 de grame) conține aproximativ 14 grame de carbohidrați, 10 grame de zahăr și până la 2,1 grame de fibre. Datorită conținutului lor bogat în zaharuri naturale și fibre, merele pot oferi o eliberare lentă și susținută de energie.

În plus, merele au un conținut ridicat de antioxidanți. Cercetările au arătat că antioxidanții pot încetini digestia carbohidraților, astfel încât aceștia să elibereze energie pe o perioadă mai lungă de timp.

În cele din urmă, este recomandat să mănânci merele întregi pentru a profita de beneficiile fibrelor din coaja lor.

Apă


Apa este esențială pentru viață. Este implicată în multe funcții celulare, inclusiv în producția de energie.

Faptul că nu bei suficientă apă poate duce la deshidratare, ceea ce poate încetini funcțiile organismului, iar acest lucru te poate face să te simți leneș și obosit . Consumul de apă ar putea să îți dea un impuls de energie și să te ajute să combați senzația de oboseală.

Poți evita deshidratarea și toate consecințele sale bând apă chiar dacă nu îți este sete. Încearcă să bei apă în mod regulat pe parcursul zilei. Pune sticle cu apă peste tot prin casă, astfel încât să le poți vedea, și încearcă să bei des măcar câteva guri de apă. Cu timpul, vei simți nevoia să bei mai multă.

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend