9 lucruri pe care ar fi bine să le stăpânești în viață:

1. Învață cum să comunici. Scris și oral. Ia cursuri de dicție, de scriere creativă. Uită-te la tutoriale. Repară greșelile gramaticale. Te va ajuta enorm comunicarea eficientă, clară, logică.
 
2. Pune mare preț pe informarea în sănătate. Sună clișeistic, știu, dar mulți ignoră acest capitol și își iau informațiile din cele mai proaste și abracadabrante surse posibile.
 
3. Învață cum să te hrănești corect. Nu, nu ai nevoie de nicio dietă care îți promite rezultate miraculoase peste noapte. Ai nevoie de principii solide care devin parte din tine.
 
4. Ține-ți psihicul în armonie. Ascultă-te. Corpul îți dă semnale când e prea stresat. Acționează la timp și ia măsuri de relaxare, altfel, coroborat cu alimentația defectuoasă, cu lipsa mișcării, ai o triadă negativă care te trimite direct în boală.
 
5. Adaptează mișcarea la posibilitățile corpului tău, dar fă tot posibilul să o încorporezi în fiecare zi. Sportul împreună cu alimentația te păzește de bolile cronice principale, te ține în formă, îți generează încredere în sine, te ajută enorm la psihic.
 
6. Învață cel puțin o limbă străină. Te vei descurca mult mai bine în viață.
 
7. Devino bun în nișa ta. Nu neapărat cel mai bun, asta e o tâmpenie motivațională. Dar informează-te, șlefuiește-te, învață constant, acaparează noi competențe în felia ta. Cu cât ești mai bun, cu atât îți e mai ușor să ai rezultate excelente.
 
8. Ai grijă cum reacționezi la nervi. Ia o pauză. Taci din gură. Respiră. Meditează. Fă cu totul altceva. Nu reacționa impulsiv. Nu spune lucruri pe care o să le regreți.
 
9. Ascultă și observă. Devino un bun ascultător, observator. Nu interveni peste celălalt în dialog. Ascultă, apoi vorbește clar. Observă lucrurile care se desfășoară în jurul tău. Fii în constantă legătură cu mediul de lângă tine.
 
Știu că e deranjant să citești niște sfaturi bune și apoi să te trezești cu un mesaj promoțional, o reclamă. Ți se duce tot cheful. Dar dacă nu credeam în ce-ți propun, nu aduceam vorba aici. Am făcut o campanie nouă la cartea Dieta Perfectă, care e un ghid amplu de nutriție corectă. Ofer cadou la ea cartea Medicina Povestită, care te învață cum să ai grijă de tine. Și plusez cu transport gratuit. Te las să vezi prețul pe site, să n-o mai lungesc. Acoperim punctele 2, 3, 4, 5.
-50%

Dieta Perfectă

30
24,50lei
Ai grijă de tine. Și, dacă stăpânești aceste puncte, ești chiar tare 👌
 
V.