Cafeaua îngrașă?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume, în mare parte datorită conținutului său de cofeină, care ne ajută să supraviețuim zilelor pline, dar și să ne bucure o zi cu prietenii.

În timp ce cafeaua simplă poate oferi un impuls de energie, nu conține aproape deloc calorii. Cu toate acestea, adăugările obișnuite cum ar fi laptele, zahărul și alte arome contribuie la calorii suplimentare.

Deoarece cafeaua se prepară prin prelucrarea boabelor de cafea, aceasta conține în mare parte apă și, prin urmare, aproape nu are calorii.

Espresso conține mai multe calorii decât cafeaua preparată pe foc, deoarece este mai concentrată. Cu toate acestea, o băutură de espresso este de obicei de doar 30 ml, care are aproximativ 2 calorii .

Aportul de calorii din băuturile din cafea vin din laptele și zahărul adăugat, și întrec mult aportul dintr-o cafea simplă, neagră. De aceea, în timpul dietelor dar și în general, este de preferat să serviți cafeaua în forma simplă, evitând chiar și îndulcitorii, care nu sunt tocmai cei mai sănătoși. Rețineți că numărul de calorii dintr-o băutură pe bază de cafea pe bază de lapte depinde de tipul de lapte utilizat, reflectat în cantitatea de grăsime din componența sa, precum și dacă este vegetal sau de origine animală.

Alege să bei o cafea din cănile faine pe care le găsești în SHOP.

Sursa

 

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend