99,8% din decesele de Covid din Los Angeles din ultimele 6 luni au fost printre persoanele nevaccinate


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Aproape toate noile cazuri Covid, spitalizări și decese de la sfârșitul anului 2020 în Los Angeles au fost printre persoanele nevaccinate, potrivit departamentului de sănătate publică al orașului. O declarație a LADPH de joi a dezvăluit următoarele: De la 7 decembrie 2020, când vaccinările au devenit disponibile pentru prima dată, până la 7 iunie 2021, 99,6% din cele aproape 437.000 de cazuri de Covid-19 erau persoane care nu erau vaccinate.

Au fost aproape 12.900 de spitalizări realizate de Covid în aceeași perioadă de timp, 98,7% s-au produs în rândul persoanelor care nu au fost vaccinate. Din cele 12.234 de decese legate de Covid din  L.A. în acea perioadă, 99,8% au fost printre persoanele nevaccinate.

Aceste statistici sunt o dovadă izbitoare a eficacității atât a vaccinurilor, cât și a eforturilor globale de a le lansa. Este, de asemenea, dovada afirmației recente a directorului de sănătate publică, Barbara Ferrer, că „acum este o epidemie a celor nevaccinați”. Potrivit lui Ferrer, 58% dintre persoanele cu vârsta peste 16 ani sunt complet vaccinați. ” Dintre persoanele în vârstă de 65 de ani și peste din L.A., 75% au fost complet vaccinate.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend