Acest text nu este o reclamă. Este o șaormă beletristică.

jumatate-de-pepeneAcest text nu este o reclamă. Este o șaormă beletristică. Eram încă sub influența unui episod din Stranger Things când mațele au început să-mi cânte o simfonie pe note joase, semn că trebuie să dau drumul la ceva alimente pe grumaz. Cum frigiderul era plin cu aer, îmi iau inima-n dinți și-mi bag picioarele în ei de adidași, cu intenția să ajung până la Mega Image-ul mare – sună ca naiba dar așa îl numesc, mai e un Mega mic pe colț cu Mincu – de la mijlocul bulevardului Mihalache, chiar dacă ziua se-mpingea cu noaptea și încă aveam lipită pe retină imaginea monstrului din serialul Netflix. Bun. Merg eu la o viteză bunicică și-mi aduc aminte că în urmă cu câteva zile, fix în acel supermarket, un domn a ciocănit într-o jumătate de pepene, să potrivească sunetul cu gradul de coacere, fără să se sinchisească să arunce o privire prin folia aia. Dezamăgit de răspunsul pepenului care i-a întors un „da’ fraier mai ești, tati” domnul a luat niște mere. Ajung la magazin, mă învârt pe la salate, pe la borș – odată am băut și-am râs, venindu-mi pe nas borșul – apoi pe la mezeluri. Aveam deja o pățanie paranormală acolo, cu săracul pepene chinuit. Nu bănuiam că va mai veni una. Dau să ridic o nectarină și văd un nene mic, îndesat, cu fălcuțe. Heiiiii, ăsta-i Vasile! Nu, nu mă uitam în reflecția unei vitrine. Nu. Era chiar Vasile Blaga, veșnicul oponent, veșnicul sacrificat, veșnicul veșnic. Dar ce-i paranormal aici? Cum ce? Era fără Alina Gorghiu! Păi în stadiul ăsta s-a ajuns?

Mi-am terminat cumpărăturile, le-am îndesat în traista de hipster pe care scrie în franceză că „vor veni și zile mai bune” și-am pornit la retur. Pe drum, gânduri în două direcții: la monstru și la un posibil viitor eveniment. Monstrul din film, firește. Posibil viitor eveniment: să merg iar în acel Mega mare și s-o prind pe Olivia Steer alegând cu poftă o scăricică! Păi m-aștept la orice.

Nu știu cum să vă zic, dar mi-e și frică să mai pun piciorul acolo.

V.

Mă poți susține cumpărând un pachet cu cărțile mele Apreciezi munca mea?

Fără reclame agasante în site. E o promisiune.

Site-ul nu conține reclame și nicio formă de venit în afară de cărțile mele (16 pentru oamenii mari și 20 pentru copii). Petrec mult timp pentru a face educație pentru sănătate, a scrie articole aici sau postări pe Facebook. Dacă vrei să mă susții, poți lua cărțile mele. În esență te vei ajuta enorm pe tine.

 

Îți propun câteva pachete. Cel cu 16 cărți conține întreaga colecție. La oricare ai și transport gratuit.

-43%

Pachet Vasi Rădulescu, 5 cărți

169,50lei
-42%

Pachet Vasi Rădulescu, 9 cărți

309,50lei
-46%

Pachet Colecție Vasi Rădulescu, 16 cărți

499,50lei

2 pachete pentru copii!

-42%

Pachet Cărțile Copilului Sănătos, 20 cărți + CADOU

599,50lei
-24%

Oni și povestea magică de Crăciun

6
49,50lei
Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare