jumatate-de-pepene

Acest text nu este o reclamă. Este o șaormă beletristică.


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

jumatate-de-pepeneAcest text nu este o reclamă. Este o șaormă beletristică. Eram încă sub influența unui episod din Stranger Things când mațele au început să-mi cânte o simfonie pe note joase, semn că trebuie să dau drumul la ceva alimente pe grumaz. Cum frigiderul era plin cu aer, îmi iau inima-n dinți și-mi bag picioarele în ei de adidași, cu intenția să ajung până la Mega Image-ul mare – sună ca naiba dar așa îl numesc, mai e un Mega mic pe colț cu Mincu – de la mijlocul bulevardului Mihalache, chiar dacă ziua se-mpingea cu noaptea și încă aveam lipită pe retină imaginea monstrului din serialul Netflix. Bun. Merg eu la o viteză bunicică și-mi aduc aminte că în urmă cu câteva zile, fix în acel supermarket, un domn a ciocănit într-o jumătate de pepene, să potrivească sunetul cu gradul de coacere, fără să se sinchisească să arunce o privire prin folia aia. Dezamăgit de răspunsul pepenului care i-a întors un “da’ fraier mai ești, tati” domnul a luat niște mere. Ajung la magazin, mă învârt pe la salate, pe la borș – odată am băut și-am râs, venindu-mi pe nas borșul – apoi pe la mezeluri. Aveam deja o pățanie paranormală acolo, cu săracul pepene chinuit. Nu bănuiam că va mai veni una. Dau să ridic o nectarină și văd un nene mic, îndesat, cu fălcuțe. Heiiiii, ăsta-i Vasile! Nu, nu mă uitam în reflecția unei vitrine. Nu. Era chiar Vasile Blaga, veșnicul oponent, veșnicul sacrificat, veșnicul veșnic. Dar ce-i paranormal aici? Cum ce? Era fără Alina Gorghiu! Păi în stadiul ăsta s-a ajuns?

Mi-am terminat cumpărăturile, le-am îndesat în traista de hipster pe care scrie în franceză că “vor veni și zile mai bune” și-am pornit la retur. Pe drum, gânduri în două direcții: la monstru și la un posibil viitor eveniment. Monstrul din film, firește. Posibil viitor eveniment: să merg iar în acel Mega mare și s-o prind pe Olivia Steer alegând cu poftă o scăricică! Păi m-aștept la orice.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Nu știu cum să vă zic, dar mi-e și frică să mai pun piciorul acolo.

V.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend