Adulții care sar peste micul dejun pierd nutrienți importanți


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Mama ta a spus probabil că micul dejun este cea mai importantă masă din zi și un nou studiu sugerează de ce ar fi putut avea dreptate. Cercetătorii au examinat datele nutriționale și obiceiurile alimentare ale mai mult de 30.000 de adulți.

Cei care omit regulat micul dejun dor de a obține substanțe nutritive vitale, cum ar fi calciu, vitamina C și fibre găsite în alimente tipice pentru micul dejun, cum ar fi cerealele fortificate, fructe și lapte.

De asemenea, este mai puțin probabil să obțină cantitățile zilnice recomandate de folat, fier și vitamine A, B1, B2, B3 și D. Studiul a constatat că skipperii de la micul dejun au avut o dietă generală de calitate mai scăzută în comparație cu cei care iau întotdeauna micul dejun. De asemenea, au fost mai predispuși să gusteze în timpul zilei și să consume cantități mai mari de zaharuri adăugate, carbohidrați și grăsimi totale.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Rezultatele au fost publicate online la 30 aprilie 2021, de către Proceedings of the Nutrition Society.

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend