Alimente care te îmbătrânesc


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Înainte de toate, poți da o tura prin SHOP, să găsești lucruri faine pentru starea ta de bine.

Mâncarea condimentată, care provoacă inflamație vasculară și uneori chiar ruptura lor, ceea ce poate duce la apariția unor pete purpurii pe față. Dacă ai rozacee, o condiție frecventă la femeile postmenopauză, îți poate declanșa o nouă erupție. De asemenea, provoacă încălzirea corpului, ceea ce te va face să transpiri, iar în combinație cu bacteriile de la suprafața pielii pot apărea alte probleme.

Margarina, care este plină de grăsimi trans și crește nivelul de colesterol rău, scăzându-l pe cel bun și crește inflamația organismului, toate acestea creând condiții pentru infarct miocardic și accident vascular cerebral, care accelerează aspectul îmbătrânit al pielii.

Băuturi carbogazoase și energizante, care accelerează moartea celulelor și, în afară de bulele gaz, conțin și foarte mult zahăr, îți predispun dinții la carii, predispun ka îngrășat, afectare cardiovasculară și demență.

Alcoolul, care produce deshidratare masivă, iar pielea ta..e compusă 63% din apă. Atunci când bei apă, se hidratează întâi toate celelalte organe, pielea este ultima, prin urmare va arăta uscată și rigidă și nu se poate proteja împotriva ridurilor.

Mâncarea procesată și mezelurile, care conțin mari cantități de sare și conservanți, accelerând și ele procesul de inflamație sistemică.

Prăjelile – prin care crește nivelul de molecule instabile și radicali liberi în ceea ce consumi, iar acestea afectează celulele și adaugă ani în plus pielii tale.

Cafeina, cu efectul său diuretic, promovează și ea deshidratarea, și în acest context, pielea nu mai reușește să realizeze procesul natural de detoxifiere.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend