Am auzit că antidepresivele nu sunt eficiente în cazul depresiilor ușoare


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Antidepresivele nu funcționează pentru toată lumea. Pentru unele persoane cu depresie ușoară, antidepresivele par să aibă un efect redus. Cu toate acestea, pentru persoanele cu depresie mai severă, antidepresivele fac adesea o mare diferență.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Deși antidepresivele în general nu sunt la fel de eficiente pentru depresia ușoară, asta nu înseamnă că nu ajută niciodată. Depresia afectează fiecare persoană în mod diferit și fiecare persoană răspunde diferit la medicamente. Găsirea medicamentului potrivit poate necesita unele încercări și erori.

Dacă un antidepresiv pare să vă ușureze simptomele, acesta poate fi o alegere bună de tratament pentru dumneavoastră. Dacă luați un antidepresiv, nu încetați să îl luați fără să discutați cu medicul.

Pentru multe persoane cu depresie ușoară, terapia prin conversație (numită și psihoterapie sau consiliere psihologică) pare a fi un tratament eficient. Unii oameni beneficiază de o combinație de terapie prin discuții și medicamente. Modificările stilului de viață – cum ar fi reducerea stresului și exercițiile fizice regulate – pot face, de asemenea, o diferență.

Dacă aveți semne și simptome de depresie, nu le ignorați. Chiar și o depresie ușoară vă poate afecta plăcerea de a trăi, performanța la locul de muncă sau la școală și relațiile cu alte persoane. Și, lăsată netratată, depresia se poate agrava.

Explorați-vă opțiunile de tratament cu medicul pentru a vă da seama ce este probabil să funcționeze cel mai bine pentru a vă ajuta să vă simțiți din nou mai bine.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend