Am corectat cu un expert majoritatea greșelilor de exprimare ale românilor


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Se fac multe greșeli gramaticale și cred că e de datoria noastră să învățăm să ne exprimăm corect. E o formă de respect, atât pentru noi, cât și pentru cei de lângă noi. Alături de expertul lingvist Alexandru Nicolae am analizat cu atenție cele mai frecvente greșeli, ieșind un mic ghid de existență corectă din punct de vedere gramatical.

VR Podcast episodul 5 e proaspăt pe YouTube. Vă aduc aminte că dacă dați Subscribe la canal și Like la clipuri, intrați automat într-o tombolă, iar la finalul primului sezon de podcast vom trage la sorți un câștigător, oferindu-i un pachet format din telefonul Galaxy S21+ și ceasul inteligent Watch3, ambele firește de la Samsung. Merită să dați subscribe și fără câștig, pentru că oricum aveți de câștigat de la acești oameni atât de faini care vin la discuții.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

 

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend