Am grijă de pielea mea, dar acneea mea nu dispare. Cu ce greșesc?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Persoanele cu acnee ar putea avea rezultate mai bune dacă evită aceste greșeli comune de îngrijire a pielii:

Utilizarea produselor uleioase. Evitați produsele cosmetice uleioase sau grase, cremele hidratante, cremele de protecție solară și produsele de acoperire a acneei. Preferați produsele pe bază de apă și care nu sunt susceptibile de a bloca porii (noncomedogenice).

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Nu vă spălați zilnic pe față. Zonele cu probleme au nevoie de o curățare delicată cu apă călduță și săpun blând. Faceți acest lucru de două ori pe zi și după ce transpirați.

Să fiți prea dură cu pielea. Exfoliatul prea tare sau folosirea unor produse dure, cum ar fi astringentele și măștile, pot agrava acneea.

Atingerea feței. Țineți-vă mâinile, telefonul și părul departe de față. Prea mult contact poate provoca erupții.

Scobirea sau stoarcerea coșurilor. Acest lucru poate provoca o infecție sau o cicatrice.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Tags: cosuri

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend