Am o surpriză pentru tine

Am o surpriză pentru tine

Sunt aproape opt ani de când am început să fac educație pentru sănătate și mă bucură nespus creșterea comunității online. Tocmai am depășit 1.000 de articole aici pe site, iar pe lângă acestea mai sunt postările zilnice de pe Facebook, materialele de pe YouTube sau cele de pe TikTok.

Consider că e printre cele mai importante lucruri să învățăm a avea grijă de noi. Sănătatea e un deziderat suprem, dar din păcate mulți o ignoră și se trezesc cu afecțiuni serioase care le consumă timp, energie, gânduri, bani. Afecțiuni care ar fi putut fi prevenite cu obiceiuri relativ mărunte, urmate zi de zi. Nu-i nimic, nu abandonăm și sperăm că lucrurile se vor schimba semnificativ în bine.

Am observat că unul dintre secretele ajungerii la oameni este explicarea cât mai simplă. Am inventat astfel conceptul de medicină povestită, cu informații frumos împletite cu povești. Povești din viața mea personală sau profesională, cu cazuri fascinante alături de pacienți. Din toate aveți ceva util de învățat.

Îmi place să ofer valoare fără să primesc ceva înapoi. Prin urmare, miile de ore de muncă nu sunt recompensate financiar, pentru că nu am reclame pe site și refuz reclamele și pe Facebook. Nu am module de donații sau sprijin prin Patreon. Mai mult, ca să ne legăm de titlu, vă anunț că ofer gratuit cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor, tocmai pentru a avea un efect mai amplu în misiunea mea. Asta era supriza. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe poză sau pe buton, să pui cartea în coș, să completezi datele tale și gata, curierul vine în 1-2 zile, de regulă a doua zi.

Să te bucuri de carte și de toate articolele de aici, postările de pe Facebook, clipurile de pe YouTube!

Doctor Vasi.

pachete exclusive cu Transport GRATUIT Pachete cu cărțile mele

+ cărți CADOU!

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare