Are bebeluşul dumneavoastră nevoie de un supliment de vitamina D?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Depinde dacă vă alăptați copilul la sân sau de cantitatea de lapte praf / lapte de vacă îmbogățit cu vitamina D pe care o consumă copilul dumneavoastră.

Luați în considerare aceste orientări de la Academia Americană de Pediatrie pentru vitamina D pentru bebeluși:

  • Dacă vă alăptați sau vă alăptați parțial bebelușul, dați-i bebelușului 400 de unități internaționale (UI) de vitamina D lichidă pe zi – începând imediat după naștere. Continuați să îi dați bebelușului dumneavoastră vitamina D până când îl înțărcați și acesta bea 32 de uncii (aproximativ 1 litru) pe zi de lapte praf îmbogățit cu vitamina D sau, după vârsta de 12 luni, lapte de vacă integral.
  • Dacă vă hrăniți bebelușul cu mai puțin de 32 de uncii (aproximativ 1 litru) pe zi de lapte praf îmbogățit cu vitamina D, dați-i bebelușului 400 UI de vitamina D lichidă pe zi – începând din primele zile după naștere. Continuați să îi dați bebelușului dumneavoastră vitamina D până când acesta bea cel puțin 32 de uncii (aproximativ 1 litru) pe zi.

Când îi dați bebelușului dumneavoastră vitamina D lichidă, asigurați-vă că nu depășiți cantitatea recomandată. Citiți cu atenție instrucțiunile care însoțesc suplimentul și folosiți doar picurătorul care este furnizat.

În timp ce laptele matern este cea mai bună sursă de nutrienți pentru bebeluși, probabil că nu va furniza suficientă vitamina D. Copilul dumneavoastră are nevoie de vitamina D pentru a absorbi calciul și fosforul. O cantitate prea mică de vitamina D poate provoca rahitism, o înmuiere și slăbire a oaselor. Deoarece expunerea la soare – o sursă importantă de vitamina D – nu este recomandată pentru bebeluși, suplimentele sunt cel mai bun mod de a preveni deficiența de vitamina D.

Pe măsură ce bebelușul dumneavoastră crește și adăugați alimente solide în dieta sa, îl puteți ajuta să își îndeplinească necesarul zilnic de vitamina D oferindu-i alimente care conțin vitamina D – cum ar fi somonul, gălbenușurile de ou și alimentele îmbogățite.

Dacă aveți întrebări cu privire la nevoia bebelușului dumneavoastră de suplimente de vitamina D, consultați medicul copilului dumneavoastră.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend