Ca să fiu iubit

Ca să fiu iubit

Ai 4 pachete cu reducere mare, cadou, transport gratuit NOU: pachete cărți ilustrate pentru copii!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Are Mircea Cărtărescu o declarație interesantă, care m-a pus pe gânduri. Spune el că scriitorul scrie pentru a fi iubit. Pare simplu, dar ideea ascunde mai multe resorturi.

Eu am început să scriu ca o contrapondere la uzura grea din medicină. În același timp, trecut prin perioade cu anxietate marcată și depresie, scrisul pentru mine a fost un refugiu, iar ulterior a devenit o formă de terapie. M-am vindecat și prin scris. Actul creației nu e tocmai ușor, dar el limitează gândurile și forțează concentrarea pe o singură acțiune. Dacă vreți, e ca la meditație. Când scriu, aliniez o axă trasă prin creier, inimă și mână, apoi aranjez cuvintele și duc totul mai departe, până în momentul în care cred că am terminat. În realitate oprirea e un sacrilegiu, pentru că mereu aș mai schimba câte ceva.

Scrisul a devenit motiv de satisfacție, dar și de tristețe. Când știi că ale tale cărți ajung la oameni și-i ating în mai multe feluri, te bucuri inevitabil. Când mai știi că-n țara asta cartea nu e deloc o prioritate și mai bine de 90% din populație nu citește nici măcar o carte pe an, te amărăști.

 
HOT SALE! Pachetul Dieta Perfectă + Medicina Povestită are 65% reducere + Transport Gratuit! Vezi detaliile în Shop-ul oficial.

Nu rata o oportunitate imensă: poți lua un pachet cu toate cele 7 cărți ale mele, care vine și cu 4 cadouri (o cană minunată și 3 artprints), cu transport rapid gratuit, la un preț incredibil de doar 100 de lei. Cărțile au peste 200 de recenzii de 5 stele și pot fi comandate de pe readersdogood.ro, site-ul editurii mele. Mai mult, dacă iei pachetul magic, ai șansa să câștigi un coș cu 25 de cărți extraordinare, alese cu grijă de mine! Profită!

Îi dau dreptate lui Mircea Cărtărescu. Și eu scriu ca să fiu iubit. Am o doză mare de nefericire în mine. De inadaptare. De singurătate. De disperare. Mă agăț de iubirea oamenilor și mă-nvelesc, de cele mai multe ori, cu o pătură de visuri. Îmi imaginez cum ei citesc și au emoții, suspină, râd, plâng, se bucură, se înfurie, se schimbă, iar la final zic „da, mi-a plăcut ce a scris omul ăsta”.

Am plonjat de curând în domeniul cărților pentru copii, cu 3 cărți ilustrate, iar feedback-ul celor mici m-a copleșit. Cred că mă agăț de provocări, de încercări, de iubirea oamenilor de toate vârstele.

Însă i-aș schimba și vorba lui Mircea, fără să-l supăr. Eu scriu ca să fiu.

Cine e interesat de cărțile mele, le găsește acum la reducere impresionantă de 80%. Ai pachet 7 cărți + 4 cadouri (o cană cu recunoștință și trei artprinturi minunate), cu transport rapid GRATUIT, la doar 100 de lei. Pachetul se găsește la editura mea, Readers Do Good.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că petrec mult timp pentru a scrie articole și a face educație pentru sănătate. Acest site nu are reclame. Doar dacă vrei și poți, susține munca mea cumpărând cărți sau pachete din SHOP. Au reduceri, cadouri, transport gratuit. Am inclusiv cărți pentru copii, ilustrate. Susținerea ta va conta enorm pentru a scris noi articole și cărți utile! Mulțumesc. 

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

  • Suflet in palma dăruit cititorului de pretutindeni, multumesc pentru curajul de a ne revela in mod atât de franc vulnerabilitatea fiintiala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Azi, ai oferta cu 2 cărți la doar 39 de lei. Comandă Dieta Perfectă + Medicina Povestită, cu TRANSPORT GRATUIT.


Send this to a friend