Când este bine ca un bebeluș să poarte cremă de protecție solară?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.


Crema de protecție solară poate fi folosită la bebelușii mai mari de 6 luni. Bebelușii mai mici ar trebui să folosească alte forme de protecție solară.

Cel mai bun mod de a proteja bebelușii de soare este să îi țineți la umbră cât mai mult posibil. În plus, îmbrăcați bebelușul cu haine de protecție, o pălărie cu boruri și ochelari de soare. Asigurați-vă totuși că nu se supraîncălzește. De asemenea, puteți oferi umbră pentru bebeluș folosind o umbrelă sau un cort.

Dacă bebelușul are mai mult de 6 luni, se recomandă folosirea unei creme de protecție solară. Alegeți o cremă de protecție solară cu spectru larg, cu un SPF de cel puțin 30. Aplicați crema de protecție solară cu generozitate pe pielea expusă a bebelușului dumneavoastră și reaplicați-o la fiecare două ore – sau mai des dacă acesta petrece timp în apă.

Pentru a evita iritarea pielii și a ochilor bebelușului, folosiți o cremă de protecție solară care conține oxid de zinc sau dioxid de titan.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend