Există oare o DIETĂ PERFECTĂ?

E o întrebare care a frământat numeroși medici, nutriționiști de prestigiu, cercetători în domeniul alimentației umane. De-a lungul timpului au existat multe diete care au ajuns extrem de populare, dar datele științifice ne-au arătat că fie nu erau sigure, fie nu aveau dovezi concrete privind efectele lor asupra sănătății a la longue. Chiar și dieta ketogenică a ajuns să tragă un semnal de alarmă din partea experților – crești consumul de grăsimi, crești și riscul cardiovascular (prin ateromatoză). 

 

De departe cea mai studiată dietă este cea mediteraneană, unde se consumă verdețuri multe, legume, fructe, carne albă, ulei de măsline. Dieta mediteraneană nu este doar o dietă, ci o adevărată filosofie, un stil de viață – oamenii de acolo socializează, au un fel aparte de a aborda viața (nu degeaba Sardinia și Grecia se află în așa-numitele blue zones, arealuri în care oamenii trec frecvent de 100 de ani).

 

Am încercat să strâng cele mai relevante date bazate pe studii serioase, să analizez componentele dietelor populare, să suprapun totul pe noțiunile fundamentale de fiziologie și să văd dacă pot construi o dietă perfectă. A rezultat o carte devorată (construcție folosită special) de peste 30.000 de cititori într-un timp scurt. În ea practic distrug noțiunea de dietă și plămădesc obiceiuri sănătoase, totul pe date științifice. Nu, nu există nicio dietă perfectă. Nu, nici nu avem nevoie de vreo dietă ca să trăim lung și bine, în normoponderalitate. Dieta perfectă e o ironie, o palmă dată dietelor fantasmagorice care există pe internet, promovate de oameni care n-au pregătire în domeniu. Informația în sănătate poate face diferența între viață și moarte.

Cartea costă doar 39 de lei, iar pe lângă ea ofer cadou, în același preț, bestsellerul Medicina povestită pe înțelesul tututor – o carte care te învață cum să ai grijă de tine, care e practic un fundament de informații despre sănătate pe care oricine ar fi bine să le cunoască. Bonus – transport rapid gratuit. Vei plăti doar 39 de lei, cu cardul sau la curier, cum dorești. Comanda ajunge în câteva zile.

Poți crede, ca medic specialist și expert în sănătate, că ai scris cea mai bună carte de nutriție din univers. În definitiv părerile oamenilor fac diferența, pentru că ei citesc cartea, ei o folosesc, ei asimilează totul, tu doar ai scris-o, bazându-te pe pregătire, pe practică, pe capacitatea de a înțelege și dezvolta niște concepte. Iată ce cred oamenii despre Dieta perfectă

recenzii dieta perfecta

Cartea e pentru tine dacă vrei să:

✔️ înveți cum să slăbești sănătos
✔️ descoperi cum te guvernează hormonii
✔️ afli cum funcționează digestia
✔️ trăiești mult și bine
✔️ ții departe bolile
✔️ ai energie fantastică
✔️ înțelegi postul intermitent
✔️ descoperi știința din spatele alimentației
✔️ vezi statistici surprinzătoare
✔️ dormi sănătos
✔️ ai grijă de tine

 

Cartea aceasta e plină de informații care contribuie la o educație veritabilă. Avem nevoie de informație corectă, nu de sfaturi din partea unor persoane fără pregătire. Aceste sfaturi pot face mult rău!

 

Oamenii caută cu disperare informații despre diete care să funcționeze cât mai repede cu putință, asigurând rezultate pe termen lung. Cad însă frecvent în niște capcane. Există oare o dietă perfectă, care să ne asigure sănătate deplină și, să zicem, garanția unei vieți de peste 100 de ani?

 

În această lucrare dedicată publicului larg, autorul recurge la pregătirea sa și la numeroase studii pentru a prezenta cât mai limpede domeniul nutriției corecte. Există capitole despre funcționarea sistemului digestiv, microflora intestinală, cele mai cunoscute diete actuale, miturile din alimentație, fasting intermitent, cele mai bune sfaturi pentru o alimentație corectă, combaterea îmbătrânirii, suplimente, exemple de mese și multe altele, toate expuse într-un stil simplu, pe înțelesul tuturor.

 

Cartea are 304 pagini, format 20 x 13 cm.