Cartea Dragă inimă


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Îmi las cărțile pe unde apuc, pe noptieră, pe birou, pe pian. Îmi place alăturarea asta, are ceva aproape poetic în ea, chiar dacă citesc mai ales beletristică. De multe ori gâdil clapele, mă opresc, ridic cartea, citesc un fragment și-l procesez sub efectul pianului, apoi mă întorc la note.

Despre Dragă inimă nu cred că mai e nevoie să vă povestesc. A ajuns deja la zeci de mii de cititori și mă bucură în fiecare zi mesajele primite de la ei, fie că sunt poze cu cartea dusă prin toată lumea, fie că sunt cuvinte aranjate cu grijă. Am constatat la mulți descrierea unui efect aproape terapeutic, exact așa cum mi-am dorit să fie. Chiar dacă majoritatea poveștilor sunt triste, când tragi linie se așterne liniștea în tine. Dragă inimă e un drum al devenirii mele, cu oameni pe care i-am întâlnit din copilărie și mai târziu, în spital. E o transformare a unei inimi care s-a apropiat de alte inimi. Și bine a făcut.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Îți recomand să o iei, să ți-o faci prieten, să o citești ușor sau repede, să o lași undeva în siguranță și să apelezi, din timp în timp, la ea. O să-ți prindă bine.

Câteva curiozități:

  • am scris 95% din carte pe telefonul mobil;
  • pe pod, într-un capitol, urmăresc niște traverse și sper să iasă număr par; dacă iese impar, voi fi cel mai ghiniost om din lume.
  • firește că iese impar, dar cartea se termină la 288 de pagini;
  • scrisorile către inimă sunt puse pe pagina din dreapta, mai puțin una; inima în corp stă cam pe mijloc, dar convențional zicem că e pe stânga, deorece apexul bombează acolo;
  • povestea cu fetița din tramvai reprezintă capitolul 41, pentru că în acest tramvai s-a petrecut totul;
  • există o trecere prin timp și nimic nu e aruncat aleatoriu; poveștile sunt grupate pe anotimpuri;
  • fiecare anotimp e marcat de un dialog între cei doi oameni care fac curat prin și pe lângă blocuri;
  • fugile în universul cu vulpea și unicornul au rol de scuturare; a treia fugă nu mai există, fiind doar o scrisoare către inimă, pentru că lucrurile erau limpezite;
  • există o răsucire continuă între povești cu și despre inimă; cineva m-a întrebat dacă voi scrie o carte despre creier și răspunsul e nu, nu voi scrie. Asta pentru că e aproape gata și nu trebuie să folosesc timpul viitor. Va apărea în septembrie și abia aștept să ajungă la voi.

O găsești aici. Ai și pachet special cu Dragă inimă + Culorile uitării + Medicina povestită aici

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend