Cartea Dragă inimă

Îmi las cărțile pe unde apuc, pe noptieră, pe birou, pe pian. Îmi place alăturarea asta, are ceva aproape poetic în ea, chiar dacă citesc mai ales beletristică. De multe ori gâdil clapele, mă opresc, ridic cartea, citesc un fragment și-l procesez sub efectul pianului, apoi mă întorc la note.

Despre Dragă inimă nu cred că mai e nevoie să vă povestesc. A ajuns deja la zeci de mii de cititori și mă bucură în fiecare zi mesajele primite de la ei, fie că sunt poze cu cartea dusă prin toată lumea, fie că sunt cuvinte aranjate cu grijă. Am constatat la mulți descrierea unui efect aproape terapeutic, exact așa cum mi-am dorit să fie. Chiar dacă majoritatea poveștilor sunt triste, când tragi linie se așterne liniștea în tine. Dragă inimă e un drum al devenirii mele, cu oameni pe care i-am întâlnit din copilărie și mai târziu, în spital. E o transformare a unei inimi care s-a apropiat de alte inimi. Și bine a făcut.

Îți recomand să o iei, să ți-o faci prieten, să o citești ușor sau repede, să o lași undeva în siguranță și să apelezi, din timp în timp, la ea. O să-ți prindă bine.

Nu rata OFERTA ZILEI

LIMITAT Pachet 10 cărți esențiale + CADOU

Câteva curiozități:

  • am scris 95% din carte pe telefonul mobil;
  • pe pod, într-un capitol, urmăresc niște traverse și sper să iasă număr par; dacă iese impar, voi fi cel mai ghiniost om din lume.
  • firește că iese impar, dar cartea se termină la 288 de pagini;
  • scrisorile către inimă sunt puse pe pagina din dreapta, mai puțin una; inima în corp stă cam pe mijloc, dar convențional zicem că e pe stânga, deorece apexul bombează acolo;
  • povestea cu fetița din tramvai reprezintă capitolul 41, pentru că în acest tramvai s-a petrecut totul;
  • există o trecere prin timp și nimic nu e aruncat aleatoriu; poveștile sunt grupate pe anotimpuri;
  • fiecare anotimp e marcat de un dialog între cei doi oameni care fac curat prin și pe lângă blocuri;
  • fugile în universul cu vulpea și unicornul au rol de scuturare; a treia fugă nu mai există, fiind doar o scrisoare către inimă, pentru că lucrurile erau limpezite;
  • există o răsucire continuă între povești cu și despre inimă; cineva m-a întrebat dacă voi scrie o carte despre creier și răspunsul e nu, nu voi scrie. Asta pentru că e aproape gata și nu trebuie să folosesc timpul viitor. Va apărea în septembrie și abia aștept să ajungă la voi.

O găsești aici. Ai și pachet special cu Dragă inimă + Culorile uitării + Medicina povestită aici

pachete exclusive cu Transport GRATUIT Aceste OFERTE expiră curând!

Doar 83 pachete rămase

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Ultimele 30 rămase!

CADOU: masterclass online de sănătate