Câteva beneficii pe care le pot avea băuturile tip detox


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Deși băuturile de curățare a ficatului și băuturile de detoxifiere pot să nu funcționeze exact așa cum sunt recomandate, pot oferi în continuare beneficii pentru sănătate.

Conține ingrediente sănătoase

Multe băuturi de curățare a ficatului și de detoxifiere conțin ingrediente care vă pot aduce beneficii sănătății.

În primul rând, ciulinul de lapte se găsește frecvent în aceste produse. Studiile au arătat că suplimentarea cu ciulin de lapte poate îmbunătăți sănătatea ficatului la persoanele cu boli sau leziuni hepatice. Totuși, sunt necesare mai multe studii în acest domeniu.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Alte ingrediente obișnuite găsite în băuturile de curățare a ficatului și băuturile de detoxifiere sunt curcuma, ghimbirul și scorțișoara, precum și rădăcina de păpădie și brusture, toate acestea putând combate stresul oxidativ, reduce semnele de inflamație și pot reduce riscul apariției diferitelor boli cronice, deși sunt necesare mai multe cercetări. .

Cu toate acestea, majoritatea băuturilor de detoxifiere conțin amestecuri proprietare de ierburi, vitamine și multe altele și nu listează cantitățile acestor ingrediente în fiecare porție. Aceasta înseamnă că nu ai idee cât consumi dintr-un ingredient – practic, cantitatea de o anumită vitamină pe care ei o menționează a exista în produs poate să fie într-o cantitate absolut fără semnificație. Și majoritatea așa sunt.

În general, aceste băuturi conțin probabil mai puțini nutrienți decât cantitatea recomandată pentru a obține oricare dintre beneficiile lor potențiale pentru sănătate. Adică au o cantitate mult prea mică din fiecare ingredient ca acesta să își poată realiza cu adevărat beneficiile.

Sursa[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row]

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend