Ce este cancerul osos şi ce simptome are?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cancerul osos poate debuta în orice os din organism, dar cel mai frecvent afectează pelvisul sau oasele lungi din brațe și picioare. Cancerul osos este rar, reprezentând mai puțin de 1 la sută din toate tipurile de cancer. De fapt, tumorile osoase necanceroase sunt mult mai frecvente decât cele canceroase.

Termenul de “cancer osos” nu include cancerele care încep în altă parte a corpului și se răspândesc (metastazează) în os. În schimb, aceste cancere sunt denumite după locul în care au început, cum ar fi cancerul de sân care a făcut metastaze la os.

Unele tipuri de cancer osos apar în principal la copii, în timp ce altele afectează mai ales adulții. Îndepărtarea chirurgicală este cel mai frecvent tratament, dar pot fi utilizate și chimioterapia și radioterapia. Decizia de a utiliza intervenția chirurgicală, chimioterapia sau radioterapia se bazează pe tipul de cancer osos care este tratat.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend