Ce se întâmplă dacă nu postiți înainte de o analiză de sânge? Ar trebui să faceți totuși testul?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Dacă nu postiți înainte de un test care necesită acest lucru, este posibil ca rezultatele să nu fie corecte. Dacă uitați și mâncați sau beți ceva, sunați medicul și întrebați dacă testul poate fi totuși efectuat. Unele teste pot fi analizate cu mențiunea că nu se postește și rezultatele pot varia. Principalul lucru este sinceritatea.

Dacă ați luat o gustare, o ceașcă de cafea sau chiar un mic dejun complet, spuneți-i tehnicianului atunci când vi se recoltează sângele. Aceștia ar trebui să facă o notă, astfel încât rezultatele să fie revizuite cu aportul alimentar ca variabilă. Și dacă postul este o necesitate absolută pentru rezultate semnificative, ar trebui să se oprească și să reprogrameze recoltarea de sânge.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend