Concurs comunitate

Intră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu și, pe lângă numeroasele articole și sfaturi despre sănătate și viață bună pe care le vei primi, toate gratuit, ai șansa de a câștiga și un pachet format din telefonul Samsung Galaxy S21+ și ceasul inteligent Watch3.

Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos.

CONCURS!

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit. În plus poți câștiga un pachet format din telefon Galaxy S21+ și Watch3 de la Samsung!

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Valoarea totală a premiilor este de 8000 lei. Tragerea la sorți se va face transparent, folosind un serviciu omologat. Câștigătorul va fi ales la finalul primului sezon de VR Podcast, ținut de Vasi Rădulescu și disponibil gratuit pe YouTube. Voi anunța câștigătorul pe email, Facebook, YouTube.

Îți recomand să rămâi în comunitate și-n tot ecosistemul site – YouTube – Facebook – email – Instagram, pentru că voi organiza multe alte concursuri. Dincolo de acestea, spun eu că informația de calitate, competentă, trebuie să fie standard într-o societate sănătoasă.

Mult succes!