Concurs comunitate

UPDATE: a avut loc tragerea la sorți, așa cum am anunțat.

Mecanismul de extragere a fost relativ simplu. Lista cu toți participanții este fixă, fiecare având un număr de ordine și email-ul activ asignat. Am utilizat un serviciu randomizat de extragere a unui singur câștigător pentru pachetul cu telefon + ceas. Valorile posibile pentru motorul de extragere au fost între 1 și numărul exact de participanți, el returnând, fără vreo posibilitate de corupere (este un serviciu independent dezvoltat de Google), un singur număr întreg.

Până pe 27 iulie ora 23:59 au fost înscriși în concurs 26,746 oameni. Așadar, în motorul de randomizare am introdus valoarea minimă 1, iar valoarea maximă 26,746. Click pe generare. Hocus-focus, numărul afișat a fost… 10126

Am căutat apoi numărul 10126 din lista de participanți. Emailul câștigător este margeluamalia92@gmail.com Felicitări!

Câștigătorul va fi anunțat prin email în cel mai scurt timp, pentru a stabili intrarea în posesie a premiului. În cazul în care câștigătorul nu va putea fi contactat după 3 încercări, vom face o nouă extragere.

Toate costurile premiilor și transportului sunt suportate de mine. Rămâneți în comunitate pentru că urmează concursuri noi!

Intră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu și, pe lângă numeroasele articole și sfaturi despre sănătate și viață bună pe care le vei primi, toate gratuit, ai șansa de a câștiga și un pachet format din telefonul Samsung Galaxy S21+ și ceasul inteligent Watch3. Îți ia doar câteva secunde să te înscrii în concurs!

Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos.

[easy-subscribe]

Valoarea totală a premiilor este de 8000 lei. Tragerea la sorți se va face transparent, folosind un serviciu omologat.

Ultima zi de înscriere pentru concurs va fi 27 iulie, ora 23:59. Extragerea va fi realizată pe data pe 29 iulie și câștigătorul va fi anunțat public.

Mult succes!