Consilierii CDC au aprobat vaccinul Pfizer pentru copiii între 12-15 ani


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Vaccinarea va începe curând în SUA și va elimina un obstacol în redeschiderea școlilor și revenirea la normalitate, și reprezintă un pas important pentru vaccinarea copiilor de toate vârstele.

Acest lucru va accelera întoarcerea copiilor la școală, pentru că o bună parte dintre ei, atât în SUA, cât și la nivel mondial, încă învață de la distanță. În unele state americane, deja a început vaccinarea în această categorie de vârstă.

În timp ce riscul copiilor de îmbolnăvire severă este scăzut în comparație cu cel al adulților, coronavirusul a infectat peste 1,5 milioane de copii și a trimis peste 13.000 la spitale, mai mult decât sunt internați pentru gripă într-un an mediu, potrivit datelor colectate de C.D.C. „În prezent este una dintre primele 10 cauze de deces la copii de când a început pandemia”, a remarcat dr. Maldonado. Adolescenții, în special cei din liceu, pot transmite virusul la fel de ușor ca adulții. Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani reprezintă o proporție tot mai mare de cazuri Covid în SUA.

Prin urmare, vaccinarea adolescenților ar trebui să contribuie la creșterea imunității naționale și reducerea numărului de cazuri.

Comitetul a recomandat, de asemenea, administrarea vaccinului Covid-19 împreună cu alte vaccinuri importante pe care adolescenții le-ar fi putut pierde în acest an de pandemie Agenția a încurajat să aștepte două săptămâni înainte și după imunizarea împotriva Covid-19 înainte de a primi alte vaccinuri.

Cel mai important obstacol ar fi ezitarea părinților, sondajele au arătat că peste 40% nu vor să își vaccineze copiii, sau o vor face doar dacă este o necesitate impusă de școală. Poate unii se vor răzgândi, observând că alții se vaccinează în siguranță și se întorc la o viață normală, la practicarea sporturilor de echipă și multe altele.

Pfizer a aplicat și pentru obținerea aprobării de la FDA, dar este posibil ca acest lucru să dureze până la câteva luni. Abia la aprobarea lui completă va putea fi impus de către autorități, dar, cu toate acestea, poate fi în continuare respins de către populație, invocând motive medicale sau credințe religioase.

Pfizer și BioNTech planifică în septembrie să depună cereri de autorizare a vaccinului la copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 11 ani.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend