Cum îmi afectează blocul atrioventricular viața?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Dacă aveți un blocul atrioventricular de gradul întâi, întrebați cardiologul sau electrofiziologul ce modificări trebuie să faceți în ceea ce privește stilul de viață sau medicamentele, dacă este cazul. Acest tip de bloc cardiac nu vă împiedică, de obicei, activitățile normale.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Dacă aveți un stimulator cardiac pentru blocul atrioventricular de gradul doi sau trei, cardiologul dvs. vă poate recomanda unele restricții cu privire la tipurile de exerciții fizice la care puteți participa. Cu toate acestea, în general, un stimulator cardiac nu vă va restricționa în mod serios capacitatea de a participa la activități sportive și de agrement.

Cardiologul va dori să vă verifice periodic stimulatorul cardiac pentru a se asigura că acesta continuă să vă satisfacă nevoile. Monitorizarea se face atât cu evaluări la distanță, cât și în persoană. Monitorizarea de la distanță utilizează comunicarea celulară fără fir, adesea folosind și bluetooth sau Wifi. Acest lucru permite cabinetului medical să vă monitorizeze aproape continuu. Va trebui, de asemenea, să fiți consultat în persoană pentru a vă evalua și ajusta în totalitate stimulatorul cardiac, de obicei o dată pe an. Este important să urmați instrucțiunile medicului pentru monitorizarea stimulatorului cardiac, astfel încât acesta să se poată asigura că stimulatorul vă reglează corect bătăile inimii.

Există instrucțiuni speciale sau informații speciale pe care trebuie să le împărtășesc cu alte persoane dacă am un stimulator cardiac?

Dacă aveți un stimulator cardiac:

Evitați contactul apropiat cu dispozitive magnetice și cu orice dispozitiv care trimite un câmp electric. Acest lucru include să stați la cel puțin 15 cm de telefoanele mobile.

Spuneți tuturor medicilor, dentistului și altor furnizori de servicii medicale că aveți un stimulator cardiac. Unele proceduri medicale, cum ar fi imagistica prin rezonanță magnetică (IRM), pot interfera cu stimulatoarele cardiace.

Sursa.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend