Cum putem evita apariţia polipilor nazali?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Puteți reduce șansele de apariție a polipilor nazali sau de reapariție a polipilor nazali după tratament cu ajutorul următoarelor strategii:

Gestionați alergiile și astmul. Urmați recomandările de tratament ale medicului dumneavoastră. Dacă simptomele dvs. nu sunt bine controlate, discutați cu medicul dvs. despre schimbarea planului de tratament.
Evitați iritanții nazali. Pe cât posibil, evitați să respirați substanțele din aer care sunt susceptibile de a contribui la umflarea sau iritarea nasului și a sinusurilor, cum ar fi alergenii, fumul de tutun, vaporii chimici și praful și resturile fine.

Practicați o bună igienă. Spălați-vă pe mâini în mod regulat și temeinic. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a vă proteja împotriva infecțiilor bacteriene și virale care pot provoca inflamarea căilor nazale și a sinusurilor.

Umidificați-vă casa. Folosirea unui umidificator poate ajuta la umezirea căilor respiratorii, la îmbunătățirea fluxului de mucus din sinusuri și la prevenirea blocajelor și a inflamațiilor. Curățați zilnic umidificatorul pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Folosiți o clătire nazală. Folosiți un spray cu apă sărată (salină) sau o spălătură nazală pentru a vă clăti pasajele nazale. Acest lucru poate îmbunătăți fluxul de mucus și elimina alergenii și alți iritanți.

Puteți achiziționa spray-uri saline fără prescripție medicală sau truse de spălare nazală cu dispozitive, cum ar fi un vas neţi sau o sticlă de stoarcere, pentru a administra o clătire.

Folosiți apă distilată, sterilă, fiartă în prealabil timp de un minut și răcită sau filtrată cu ajutorul unui filtru cu o dimensiune absolută a porilor de 1 micron sau mai mică pentru a compune soluția de irigare. Clătiți dispozitivul de irigare după fiecare utilizare cu apă distilată, sterilă, fiartă în prealabil sau filtrată și lăsați-l deschis pentru a se usca la aer.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend