Cum să ai relații sănătoase cu ceilalți oameni

Cum să ai relații sănătoase cu ceilalți oameni


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Lucrurile bune se construiesc foarte greu. Relațiile merg ca unse în unele cazuri, dar ajung să scârțâie și au nevoie de reparații. Relațiile de iubire trec prin anumite etape – pe multe le pierdem; atingem iubirea matură, dar mereu e nevoie de intervenție, comunicare, empatie.

Înveți să trăiești trăind. Asta e cel mai bine. Mai e bine să te și uiți la ce-ți spun alți oameni. Citiți, inteligenți, competenți. Te ajută enorm.

Relațiile ne definesc viețile. Suntem ființe profund sociale. Trasăm relații cu copiii noștri, cu prietenii, cu rudele, cu jumătățile, cu cei din jur. Armonia în relații ne asigură longevitate, trai mai bun, psihic echilibrat.

Pe YouTube am pus discuția cu Gáspár György și mă bucur că au apărut comentarii de genul: „Sunt impresionată de ambii specialiști și i-am citit pe ambii. Podcastul în sine mi-a stârnit de la prima vedere interesul, a fost “wow” de la prima vedere, până la final. Mulțumesc și recomand cu drag fiecărei persoane interesate de ceea ce este fizic si emoțional și care dorește să se dezvolte.”

Podcastul-ul este disponibil aici: http://bit.ly/VRepisod4

V.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend