Recomandările zilei în SHOP-ul oficial
Cum să ai relații sănătoase cu ceilalți oameni

Cum să ai relații sănătoase cu ceilalți oameni


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Lucrurile bune se construiesc foarte greu. Relațiile merg ca unse în unele cazuri, dar ajung să scârțâie și au nevoie de reparații. Relațiile de iubire trec prin anumite etape – pe multe le pierdem; atingem iubirea matură, dar mereu e nevoie de intervenție, comunicare, empatie.

Înveți să trăiești trăind. Asta e cel mai bine. Mai e bine să te și uiți la ce-ți spun alți oameni. Citiți, inteligenți, competenți. Te ajută enorm.

Relațiile ne definesc viețile. Suntem ființe profund sociale. Trasăm relații cu copiii noștri, cu prietenii, cu rudele, cu jumătățile, cu cei din jur. Armonia în relații ne asigură longevitate, trai mai bun, psihic echilibrat.

Pe YouTube am pus discuția cu Gáspár György și mă bucur că au apărut comentarii de genul: „Sunt impresionată de ambii specialiști și i-am citit pe ambii. Podcastul în sine mi-a stârnit de la prima vedere interesul, a fost “wow” de la prima vedere, până la final. Mulțumesc și recomand cu drag fiecărei persoane interesate de ceea ce este fizic si emoțional și care dorește să se dezvolte.”

Podcastul-ul este disponibil aici: http://bit.ly/VRepisod4

V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că poți face 3 lucruri formidabile:

1. Am introdus pachetele cu cărți în SHOP - au reduceri foarte mari și Transport Gratuit. Te bucuri de cărți utile și susții activitatea mea!

2. Mai jos ai un modul pentru înscrierea la newsletter. Este gratuit și primești pe email 1 newsletter/săptămână cu informații prețioase, toate scrise de mine.

3. Nu uita să dai mai departe articolele pe Facebook, email, whatsapp. Copiezi linkul și postezi pe Facebook. E simplu și contează enorm pentru o educație de calitate.

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Send this to a friend