Lucrurile bune se construiesc foarte greu. Relațiile merg ca unse în unele cazuri, dar ajung să scârțâie și au nevoie de reparații. Relațiile de iubire trec prin anumite etape – pe multe le pierdem; atingem iubirea matură, dar mereu e nevoie de intervenție, comunicare, empatie.

Înveți să trăiești trăind. Asta e cel mai bine. Mai e bine să te și uiți la ce-ți spun alți oameni. Citiți, inteligenți, competenți. Te ajută enorm.

Relațiile ne definesc viețile. Suntem ființe profund sociale. Trasăm relații cu copiii noștri, cu prietenii, cu rudele, cu jumătățile, cu cei din jur. Armonia în relații ne asigură longevitate, trai mai bun, psihic echilibrat.

Pe YouTube am pus discuția cu Gáspár György și mă bucur că au apărut comentarii de genul: „Sunt impresionată de ambii specialiști și i-am citit pe ambii. Podcastul în sine mi-a stârnit de la prima vedere interesul, a fost „wow” de la prima vedere, până la final. Mulțumesc și recomand cu drag fiecărei persoane interesate de ceea ce este fizic si emoțional și care dorește să se dezvolte.”

Podcastul-ul este disponibil aici: http://bit.ly/VRepisod4

V.

Dacă tot ești aici...


Îți mulțumesc că citești articolele și sper că ai ce învăța din ele. Pentru a construi împreună o comunitate mare, empatică și sănătoasă, te rog să distribui materialele (mai jos sunt butoanele de SHARE).

Până pe 15 septembrie, dacă intri în comunitate, participa automat la o tragere la sorți, premiul fiind un pachet format din telefon Samsung Galaxy S21+ și ceas Samsung Watch3, în valoare totală de 8000 lei.

Doar dacă vrei să susții munca mea aici și să continuăm misiunea de a aduce informații de calitate, să știi că nu cer donații și nu pun publicitate pe site, dar îți recomand să arunci un ochi în SHOP și poate iei ceva de acolo. Am scris 7 cărți pentru adulți și 4 pentru copii, iar ele sunt grupate în niște pachete foarte atractive. Sprijini puțin proiectul, dar mai important este că te bucuri de cărți și ai ce învăța din ele.Mulțumesc tuturor pentru susținere!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

CONCURS!

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit. În plus poți câștiga un pachet format din telefon Galaxy S21+ și Watch3 de la Samsung!

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.