Cum se tratează blocul atrioventricular?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cardiologul va determina modul în care blocul atrioventricular (tipul, localizarea și gravitatea acestuia) afectează capacitatea inimii de a funcționa și va lua în considerare simptomele pentru a stabili cum să gestioneze afecțiunea. Simptomele și tratamentul variază de la o persoană la alta.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Uneori, efectuarea de modificări ale medicamentelor sau ale tratamentului pentru boli de inimă oprește blocul atrioventricular.

Blocul atrioventricular de gradul întâi: Dacă aveți un blocul atrioventricular de gradul întâi, probabil că nu veți avea nevoie de tratament.

Blocul atrioventricular de gradul doi: Dacă aveți un blocul atrioventricular de gradul doi și aveți simptome, este posibil să aveți nevoie de un stimulator cardiac pentru a vă menține inima bătând așa cum ar trebui. Un stimulator cardiac este un dispozitiv mic care trimite impulsuri electrice impulsuri electrice către inimă.

Blocaj de gradul trei: Blocul de gradul trei este adesea descoperit pentru prima dată în timpul unei situații de urgență. Tratamentul include aproape întotdeauna un stimulator cardiac.

Dacă aveți nevoie de un stimulator cardiac, cardiologul/electrofiziologul vă va vorbi despre detalii, despre tipul care este cel mai potrivit și la ce să vă așteptați înainte, în timpul și după ce veți primi stimulatorul cardiac.

Poate fi prevenit blocul atrioventricular?

Unele cazuri de bloc cardiac pot fi congenitale (prezente la naștere). Dar majoritatea blocurilor atrioventriculare se dezvoltă după naștere. Unele cauze nu pot fi prevenite. Știm, de asemenea, că riscul de bloc cardiac crește odată cu vârsta și la fel și bolile de inimă. Unele cauze ale bolilor de inimă pot fi prevenite.

Măsurile pe care le puteți lua pentru a vă menține inima și corpul cât mai sănătoase posibil includ:

Duceți un stil de viață sănătos pentru inimă, care include o dietă sănătoasă pentru inimă, exerciții fizice regulate, un somn adecvat în fiecare noapte, reducerea stresului, limitarea consumului de alcool și oprirea fumatului și a consumului de droguri ilicite.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend