Reclamele de la TV...

Reclamele de la TV…

Ai 4 pachete cu reducere mare, cadou, transport gratuit NOU: pachete cărți ilustrate pentru copii!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Mă uit extrem de puțin la televizor: tenis, formula 1 și cam atât. Voiam să ajung la un post de sport și am tot apăsat butonul telecomenzii. Nu știu de unde atâta noroc pe capul meu, dar am nimerit doar la reclame. Și mi-am făcut creierii franjuri.

Reclama 1: vrei să mănânci ca un porc? Ia suplimentul ăsta care îți permite să bagi în tine de 5 ori mai mult, fără să te deranjeze stomăcelul sau ficatul! Ce moderație, ce principii solide de viață? Hai să mâncăm mult și prost, că avem suplimente!

Reclama 2: ți-ai luat enzimele de digestie? Ia-ți acum enzimele de digestie! Pentru că sistemul tău digestiv nu e-n stare de nimic! Promoție: la complexul enzimatic C primești și protecție de ficat!

Reclama 3: protejează-ți ficatul cu acest compus miraculos. Practic nu ești în rândul lumii dacă nu iei protecție hepatică. Sunt mulți agresori care abia așteaptă să-ți facă ficatul praf și pentru doar 79.999 lei ai acum protecție asigurată!

 
HOT SALE! Cartea Dieta Perfectă are 29% reducere, o carte cadou + Transport Gratuit! Vezi detaliile în Shop-ul oficial.

Reclama 4: curăță-ți colonul că e jale dacă-l lași necurățat! Poți face o extorsiune de burlan, nu te juca cu asta. Ia produsul de curățare pentru doar 89.99 lei!

Cam toate reclamele sunt așa acum. Și oamenii chiar iau produsele acestea. Dau zeci sau sute de lei pe bazaconii care n-au nicio noimă. De ce? Habar nu am. Probabil caută soluții cât mai rapide, mai ispititoare, mai miraculoase, mai ușoare.

E greu să învățăm să investim în noi, în mișcare, în alimentație corectă. Să ne facem o educație bună pentru sănătate. Eu sper că totuși mai avem o șansă. Sper. Încă mai cred că oamenii vor să fie sănătoși, normoponderali, cu prevenția în gând mereu, cu informații corecte.

Uite, eu ofer acum cartea Dieta Perfectă cu 39 de lei, iar în acest preț includ și transportul, precum și un cadou: o altă carte, Medicina povestită, colecție care te învață cum să ai grijă de tine. Ce alegi, 2 cărți importante la 39 de lei, cu transport gratuit, sau suplimente la 89.99 lei? Gândește-te bine. În cărți ai toate informațiile corecte pentru a duce o viață echilibrată, sănătoasă, frumoasă. Găsești oferta mai jos.

Toate bune,
V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că petrec mult timp pentru a scrie articole și a face educație pentru sănătate. Acest site nu are reclame. Doar dacă vrei și poți, susține munca mea cumpărând cărți sau pachete din SHOP. Au reduceri, cadouri, transport gratuit. Am inclusiv cărți pentru copii, ilustrate. Susținerea ta va conta enorm pentru a scris noi articole și cărți utile! Mulțumesc. 

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Send this to a friend