Despre arbidol, numai de bine. Sau de rău?

Despre arbidol, numai de bine. Sau de rău?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

💊 Despre arbidol, numai de bine. Sau de rău?

După moda cu ivermectina luată de la gura cailor și aplicată iute pe oameni (cui i-o fi venit ideea asta, unui centaur?), ivermectină care nu a arătat nicio eficiență clară în studii, ba chiar are un profil de siguranță cam șubred și deci NU a fost aprobată de FDA, iată că inventivitatea intră pe noi culmi.

Ce faci când nu ai practic niciun tratament curativ în Covid? Lingi cristale, apuci îngeri de umeri, bagi homeopate, mănânci usturoi, pui mămăligă pe tine, iei 127 de suplimente pe zi, adică toate cu studii serioase de eficiență. Sunt iar sarcastic, iertați-mă. ACESTEA NU FUNCȚIONEAZĂ. Bine, doar mămăliga merge, ca scop preventiv, dar doar dacă o pui pe tine, pe tot corpul, cam zece centimetri grosime, apoi o lași să se usuce, practic obținând un sarcofag (să nu ne audă președintele, că-i trezim amintiri) care sigur te va proteja de virus. Sau ai putea, tot cu scop preventiv, să te vaccinezi.

Știm că de la ruși avem crivățul, ceva curente de manipulare, dar și tratamente minune. Rușii ne-au vrut mereu binele, iar acum ne trimit arbidol cu basculanta. E un tratament antiviral foarte popular pe internet. Se ia preventiv, se ia în boală, se ia după boală. Dacă a zis și oierul al cărui nume începe cu bec (a nu se înțelege vreo aluzie la iluminare, nu) că e bun, atunci e bun! Fanii îl iau, că e girat bine. Nu mai contează ce zic medicii.

Să revenim la oile noastre. Arbidol este un antiviral construit împotriva virusurilor tip INFLUENZA. Adică cele care dau GRIPA. El nu a fost făcut pentru Sars-Cov-2, ci pentru alte tipuri de virusuri. Dincolo de acest anacronism, vă mai spun că nici până azi nu avem vreun studiu relevant, serios, mare, care să demonstreze eficiența umifenovirului în Covid-19. E așa, un fum. Nici pe gripă nu are rezultate clare. Arbidol (substanța activă este umifenovir) nici nu e aprobat de FDA și nu va fi niciodată, că acolo te duci cu cifre clare, nu cu vrăjeli. Nu merge nici dacă încerci să mituiești comisia cu vodcă!

Aduc aminte că orice antiviral are riscuri semnificative și NU trebuie luat fără indicația clară a medicului. Se ia ideal sub strictă supraveghere. Nu mai luați medicamente de capul vostru. Vă pot face mult rău.

😂 Ca un fun fact, în 2007 Academia Rusă de Stiințe Medicale a declarat că Arbidol NU are efecte dovedite științific.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend