Dragă femeie

Dragă femeie,

 

Alege și tu sănătatea! E cea mai bună alegere pe care o poți face în viață. 

 

Învață să ai grijă de tine. Într-o societate care nu a pus niciodată preț pe informarea de calitate, în care bolile crunte ne duc în poziții de top la mortalitate și morbiditate, în care campaniile utile sunt mai degrabă firave, ai o misiune grea de a te păstra sănătoasă. Respectă sfaturile generale de alimentație, mișcare, expunere la soare, somn, socializare, peste care ține o relație excelentă cu medicul de familie. Fă analizele uzuale, o dată pe an, chiar dacă mulți le consideră inutile. Programele de screening sunt deosebit de importante. Nu ignora simptomele și semnele trimise de corp – află că ești bine cu un consult medical.

 

Profită de timp, mai ales de cel prezent. Bucură-te de viață, ideal în normoponderalitate, când inima, articulațiile și practic toate sistemele îți vor mulțumi. Construiește povești care devin amintiri frumoase, dezvoltă-te, descoperă-te, dincolo de orice tipar impus de societate. Ai dreptul să-ți trăiești viața așa cum vrei, în libertate armonizată cu responsabilitatea pentru tine și pentru cei din jur, fără a da însă socoteală pentru alegerile tale. Iubești pe cine vrei, faci copii atunci când vrei, alegi orice job vrei, dincolo de norme și priviri ciudate. Viața e a ta și o trăiești tu, nu alții pentru tine. 

 

Ține acasă un aparat bun de tensiune. Fă o electrocardiogramă. Mergi la medicul ginecolog pentru examenele din sfera reproducătoare. Unde poți, apelează la vaccinuri pentru profilaxia bolilor grele care duc mai târziu la multă suferință, pierdere de timp, energie, bani. 

 

Ai un potential fantastic de a reuși să-ți împlinești toate visurile, dar asta va depinde mai ales de acțiunile tale. Ai și un potențial fantastic de a face greșeli, dar ăsta nu e neapărat un lucru rău. Așa te întărești. 

Așterne în fiecare zi calmul, măcar 10 minute de meditație în care să stai doar tu cu tine, cu trupul tău, cu mintea ta, concentrându-te pe respirație, pe câteva gânduri.

 

Ține aproape oameni buni care să te înalțe și să te motiveze. Singurătatea limitată are funcțiile ei utile, însă însingurarea este un chin și un izvor de boală.

 

Du o viață armonioasă, în care fericirea înseamnă un amestec de emoții diverse venite peste o stare de sănătate care să te țină cât mai mult.

 

AZI, am plăcerea să îți ofer un pachet special gândit pentru tine. EL conține 7 cărți esențiale și este oferit cu doar 100 de lei, iar transportul este gratuit! Cărțile sunt pline de informații pentru o viață bună și acoperă absolut orice te-ar putea interesa din domeniul sănătății, prevenției, nutriției.

Pachetele au stoc limitat. Oferta se poate termina oricând, așa că profită de ea!

 

Sănătate multă!

 

dr. Vasi Rădulescu