Dublă lansare! 2 cărți noi

Două cărți excelente vor veni în scurt timp de la tipar! Fasting regula 6/18 continuă misiunea din Dieta Perfectă și oferă informații surprinzătoare despre fasting-ul intermitent, aflat în trend acum printre specialiști și populația generală. Fastingul nu e o dietă, ci o schemă inovatoare de mâncare, așadar scapi de corvoada dietelor fantasmagorice. Iar studiile ne arată că fastingul ne ajută să slăbim sănătos, să avem o funcție cerebrală superioară, să arătăm mai bine, să ne simțim mai bine, să trăim mai mult…

 

Cartea este premium, cu lac selectiv, clapete, 304 pagini hârtie creamy de calitate înaltă.

 

Veste grozavă! Am decis să includem cartea nouă în Black Friday, cu reducere de 41%! Stocurile sunt limitate și primul tiraj e deja aproape epuizat, așa că profită! Cartea te poate ajuta enorm să slăbești și să duci o viață mai sănătoasă!

 

Bonus: vei primi autograf!

 

A doua carte este în lucru din 2019 – Cartea femeii sănătoase: 100 de sfaturi care îți pot salva viața! 304 pagini pline cu informații și sfaturi pentru sănătatea femeii. Ai explicații ușor de înțeles despre aparatul reproducător, sarcină, fertilitate, diete, sănătatea psihică, boli autoimune, tot ce e necesar unei femei pentru a rămâne sănătoasă. 

 

Cartea e și ea în precomandă, cu primul tiraj aproape epuizat. Livrăm din 17 august, cu autograf, iar acum și cu 41% reducere!

-32%

Adio, zahăr!

40,00lei
-32%

NOU Vei fi bine

40,00lei

Acum poți comanda și pachetul cu cele 2 cărți noi, pentru a-ți fi mai ușor! Ai reducere mare și autograf pe fiecare carte!

-32%

Adio, zahăr!

40,00lei