M-am trezit pe o parte, cu mâinile pe lângă cap. Am văzut trei coate. Mi-am zis cool, dacă încep să mă doară toate, măcar știu o chestie. Dau privirea mai jos și observ niște degete în plus la picioare. Un genunchi între alți doi. O maleolă dublă. Mă ridic să văd dacă am iarbă în pat sau vreo cutie de LSD. Nu am. Aoleu, dacă nu am, poate nu mai am, însemnând că am avut și le-am păpat. Sunt terminat. Șansele de a mai reduce din excrescențe scad cu creșterea gândurilor mele. O să rămân un hidos. Dar măcar o să împing din coate mai eficient. Stai că tot nu e bine. Închid ochii, îi mișc bine de tot sub pleoape, scutur puțin capul. Repet procedura. Deschid ochii și văd un Vasi normal. Ce ușurare!

Fac educație pentru sănătate de peste 5 ani și îți ofer pachetul Medicina Povestită la doar 53 de lei. Bonus: primești încă o carte cadou.

comandă pachetul ⇨

Printre mine, o tânără frumoasă își găsise loc, de frig sau de iubire. Se încolăcise minunat, adăugându-mi mâini, picioare, genunchi. Mă făcuse mai întreg ca niciodată. Sperietura mea s-a stins, la fel și somnul. Timp pentru reflecții și admirări.

Bună dimineața.

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi pe email articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de mine. Totul este gratuit. În plus, intri automat și într-un concurs.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Ești cititorul meu și-ți ofer pachetul cu toate cele 7 cărți ale mele la doar 100 lei. Transport gratuit. Oferta este limitată.

profită de ofertă ⇨
Articolul precedentL-am văzut pe Moș Nicolae
Articolul următorOooooooo, Brasov!
Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here