M-am trezit pe o parte


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

M-am trezit pe o parte, cu mâinile pe lângă cap. Am văzut trei coate. Mi-am zis cool, dacă încep să mă doară toate, măcar știu o chestie. Dau privirea mai jos și observ niște degete în plus la picioare. Un genunchi între alți doi. O maleolă dublă. Mă ridic să văd dacă am iarbă în pat sau vreo cutie de LSD. Nu am. Aoleu, dacă nu am, poate nu mai am, însemnând că am avut și le-am păpat. Sunt terminat. Șansele de a mai reduce din excrescențe scad cu creșterea gândurilor mele. O să rămân un hidos. Dar măcar o să împing din coate mai eficient. Stai că tot nu e bine. Închid ochii, îi mișc bine de tot sub pleoape, scutur puțin capul. Repet procedura. Deschid ochii și văd un Vasi normal. Ce ușurare!

Printre mine, o tânără frumoasă își găsise loc, de frig sau de iubire. Se încolăcise minunat, adăugându-mi mâini, picioare, genunchi. Mă făcuse mai întreg ca niciodată. Sperietura mea s-a stins, la fel și somnul. Timp pentru reflecții și admirări.

Bună dimineața.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend