Magnolia din Ioanid

magnolia din ioanid

Poză de acum cinci ani. Eram încă rezident și, de fiecare dată când aveam treabă pe la spitalul Floreasca abia așteptam să termin acolo și să o iau ușurel pe jos, pe Polonă, până pe Dacia. Eram fascinat de clădiri, de pomi, dar știam că-n Ioanid mă așteaptă magnolia asta. Rămâneam pierdut în timp în fața ei. Am vizitat-o apoi an de an.

Anul acesta n-am mai prins magnoliile. N-am văzut niciuna, nici pe a mea, că așa o consideram. Sper sincer să trecem cu bine peste toată nebunia asta și să ne bucurăm de lucrurile aparent mărunte, care contează atât de mult.

V.

Dă mai departe acest articol pe Facebook, Whatsapp sau Messenger, pentru a face împreună educație de calitate și a distribui lucruri utile.

Intră în comunitate

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate, toate oferite gratuit. Te aștept!

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Vasi Rădulescu
Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.
Send this to a friend