Mai mult de 99% dintre pacienții internați cu Covid în 2021 nu au fost vaccinați


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

13 mai 2021 – Un nou studiu a constatat că mai mult de 99% dintre pacienții internați cu COVID-19 în primele patru luni ale anului 2021 nu au fost vaccinați.

Clinica Cleveland, care a publicat datele marți, a constatat, de asemenea, că vaccinurile ARNm create de Pfizer și Moderna au avut o eficiență de peste 96%  în protejarea împotriva infecției COVID-19. Studiul arată că “cei care sunt vaccinați sunt mult, mult mai puțin susceptibili de a suferi de boală decât cei care nu sunt”, a declarat Donald Dumford, MD, director medical de control al infecțiilor pentru Cleveland Clinic Akron General.

„Modul în care putem începe să revenim la viața normală este să avem cât mai mulți oameni posibil imuni de virus”, a spus el. „Vaccinul este cel mai bun mod de a face acest lucru.”

Dintre cei 4.300 de pacienți cu COVID-19 internați la spitalele din Cleveland Clinic în perioada 1 ianuarie – 13 aprilie, 99,75% nu au fost complet vaccinați. Studiul a analizat, de asemenea, 47.000 de angajați ai Cleveland Clinic care primiseră o singură doză, două doze sau niciun vaccin. Dintre acestea, 1.991 au dat rezultate pozitive pentru coronavirus în ultimele luni. Aproximativ 99,7% dintre cei care au contractat COVID-19 nu au fost vaccinați, iar 3% au fost vaccinați complet. Clinica Cleveland a început să ofere vaccinul angajaților din Ohio în decembrie, potrivit Cleveland.com. Oferta inițială a fost limitată, astfel încât majoritatea angajaților nu au fost vaccinați până la începutul anului 2021.

Sursa

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend