Marijuana medicinală și depresia


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Evaluarea marijuanei medicale pentru depresie se află încă în stadii incipiente. În momentul de față, cercetătorii împărtășesc faptul că posibilele beneficii includ restabilirea funcției endocannabinoide “normale” și stabilizarea dispoziției.

Oamenii de știință de la Universitatea din Buffalo au început să analizeze marijuana medicinală ca posibil tratament pentru depresia cauzată de stresul cronic. Institutul de Cercetare a Adicțiilor (RIA) s-a concentrat în mod special asupra substanțelor chimice cerebrale numite endocannabinoizi.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Aceștia sunt compuși chimici produși în mod natural. Aceștia joacă un rol în controlul motorului, cunoașterea, emoțiile și comportamentul. Aceștia au, de asemenea, o compoziție chimică similară cu cea a canabisului.

Oamenii de știință și-au efectuat studiile pe animale și nu pe oameni. Cu toate acestea, ei au descoperit că stresul cronic poate suprima producția de endocannabinoizi din creier. Ei au descoperit că acest lucru poate duce la un comportament asemănător depresiei.

Introducerea canabisului în organism poate ajuta la restabilirea nivelurilor și funcțiilor normale. Acest lucru poate ușura simptomele depresiei.

Sunt necesare mai multe studii pentru a evalua adevăratele beneficii și dezavantaje ale marijuanei ca potențială terapie pentru persoanele cu depresie.

Riscuri și avertismente


Într-un grup chestionat cu privire la utilizarea marijuanei pentru dureri cronice, 71% nu au raportat efecte secundare semnificative. Șase la sută au raportat o tuse sau o iritație a gâtului.

Nu există nicio dovadă clară care să sugereze că marijuana provoacă depresie. Cu toate acestea, poate exista o legătură între cele două. Unele cercetări sugerează că utilizatorii obișnuiți sau mari consumatori de droguri sunt diagnosticați cu depresie mai des decât nefumătorii.

Marijuana a fost, de asemenea, legată de alte afecțiuni de sănătate mintală. Dacă există un risc ridicat de psihoză, este important să știți că marijuana poate declanșa schizofrenie sau psihoză. Psihoza este o tulburare mentală gravă caracterizată printr-o detașare de realitate. Simptomele pot include halucinații și iluzii.

Efectele secundare potențiale ale consumului de marijuana pot depinde de modul în care o luați. Marijuana medicală poate fi luată sub formă de spray, pilule sau plasturi. Cercetările sunt în curs de desfășurare în ceea ce privește metodele recreaționale tradiționale, cum ar fi fumatul sau vaporizarea.

Cercetătorii de la Universitatea din Buffalo încearcă în prezent să afle dacă un anumit extract, numit canabidiol, ar putea oferi beneficiile de stimulare a stării de spirit fără a duce la dependență de droguri.

Sursa

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend