Metode de post intermitent


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Există mai multe moduri diferite de a face postul intermitent – toate acestea implică împărțirea zilei sau a săptămânii în perioade de masă și de post.

În timpul perioadelor de post, mâncați fie foarte puțin, fie deloc.

Acestea sunt cele mai populare metode:

Metoda 16/8: Numită și protocolul Leangains, aceasta implică sărirea peste micul dejun și limitarea perioadei zilnice de alimentație la 8 ore, de exemplu între orele 13 și 21. Apoi postiți timp de 16 ore între ele.

Eat-Stop-Eat: Aceasta presupune să postiți timp de 24 de ore, o dată sau de două ori pe săptămână, de exemplu prin a nu mânca de la cină într-o zi până la cină în ziua următoare.

Dieta 5:2: Cu această metodă, consumați doar 500-600 de calorii în două zile neconsecutive ale săptămânii, dar mâncați normal în celelalte 5 zile.

Prin reducerea aportului caloric, toate aceste metode ar trebui să determine o pierdere în greutate, atâta timp cât nu compensezi prin a mânca mult mai mult în perioadele de masă.

Mulți oameni consideră că metoda 16/8 este cea mai simplă, cea mai durabilă și cea mai ușor de respectat. Este, de asemenea, cea mai populară.

În SHOP-ul oficial Dr. Vasi Rădulescu ai cărți pline de sănătate. Inclusiv pentru cei mici. Oferte speciale și transport gratuit la orice comandă de peste 49 de lei!

-67%

Pachet upgrade, 6 carti + cana cu MOTIVATIE

2
90,00lei
-62%

O alta poveste de iubire

2
16,00lei
-62%

Culorile uitarii

2
16,00lei
-73%

Pachet 7 cărți + Cană cu Motivație

1
100,00lei

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend