Mituri despre inimă – tinerii nu trebuie să se îngrijoreze de bolile de inimă


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Este adevărat că bolile de inimă afectează mai degrabă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dar 4-10% dintre atacurile de cord se produc la persoanele cu vârsta sub 45 de ani, în special la bărbați. În plus, modul în care ne trăim viața de copii, adolescenți și adulți este cel care pune bazele sănătății inimii pe măsură ce îmbătrânim.

De exemplu, consumul unei diete bogate în grăsimi trans și saturate sau fumatul tutunului crește lent riscul de boli de inimă pe măsură ce îmbătrânim. Modificările stilului de viață de astăzi pun bazele unei inimi mai sănătoase mai târziu în viață.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


În Statele Unite în ansamblu, mortalitatea prin boli de inimă a scăzut încet începând cu anii 1970, deși tendința pare să încetinească. Cu toate acestea, în unele regiuni, ratele au crescut.

Un studiu care a investigat mortalitatea cauzată de bolile de inimă la diferite grupe de vârstă din SUA a constatat că “peste 50% dintre comitate [au înregistrat] creșteri ale mortalității cauzate de bolile de inimă între 2010 și 2015 în rândul adulților cu vârste cuprinse între 35 și 64 de ani”.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend