Mituri despre inimă – tinerii nu trebuie să se îngrijoreze de bolile de inimă


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Este adevărat că bolile de inimă afectează mai degrabă persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dar 4-10% dintre atacurile de cord se produc la persoanele cu vârsta sub 45 de ani, în special la bărbați. În plus, modul în care ne trăim viața de copii, adolescenți și adulți este cel care pune bazele sănătății inimii pe măsură ce îmbătrânim.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

De exemplu, consumul unei diete bogate în grăsimi trans și saturate sau fumatul tutunului crește lent riscul de boli de inimă pe măsură ce îmbătrânim. Modificările stilului de viață de astăzi pun bazele unei inimi mai sănătoase mai târziu în viață.

În Statele Unite în ansamblu, mortalitatea prin boli de inimă a scăzut încet începând cu anii 1970, deși tendința pare să încetinească. Cu toate acestea, în unele regiuni, ratele au crescut.

Un studiu care a investigat mortalitatea cauzată de bolile de inimă la diferite grupe de vârstă din SUA a constatat că “peste 50% dintre comitate [au înregistrat] creșteri ale mortalității cauzate de bolile de inimă între 2010 și 2015 în rândul adulților cu vârste cuprinse între 35 și 64 de ani”.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend