Mituri despre Parkinson – toată lumea cu Parkinson are tremor


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Tremorul este probabil unul dintre cele mai ușor de recunoscut simptome ale bolii Parkinson. Cu toate acestea, unele persoane dezvoltă simptome nemotorii înainte de apariția tremorului.

De asemenea, unele persoane nu experimentează tremor în niciun moment în timpul evoluției bolii.

Aproximativ 20% dintre persoanele cu boala Parkinson nu dezvoltă un tremor. Deși oamenii de știință nu știu de ce se întâmplă acest lucru, severitatea tremorului, în general, ar putea depinde de regiunile cerebrale pe care le afectează boala.

Unii oameni de știință cred că “persoanele care au un tremor puternic au pierdut mai mulți neuroni de dopamină într-o zonă adiacentă substanței nigra numită zona retrorubrală. Acești neuroni de dopamină (sau pierderea lor) sunt cei care contribuie la tremorul Parkinsonian”.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend