ai grija de tine

Nici nu știi ce dor mi-a fost de tine


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Doamna N. are aproape 70 de ani, vreo 150 de kilograme și, vă spun fără să exagerez, e un morman de gingășie. Vorbele ei par ieșite dintr-o cutie fermecată; cumva, corzile vocale mici șlefuiesc fiecare sunet, presară peste el dulceața omului simplu și sincer, eliberându-l spre delectarea celui din apropiere. Doamna N. se internează frecvent la noi. Acum trei luni m-a întâmpinat: “vai, brusc mi se face ziua mai frumoasă când te văd, drăguțule!”. Ieri, chiar dacă eram obosit după garda pe care oficial am schimbat-o la ora opt, am stat special pentru dumneaei, pentru că știam că va veni. Am așteptat-o până pe la 9:30, am internat-o și i-am fixat schema de tratament pentru zilele acestea. Mi-a zis când m-a văzut: “nici nu știi ce dor mi-a fost de tine…”. Într-un fel, și mie mi se face dor de fiecare pacient dar aș vrea să-i văd în alte circumstanțe.

Am plecat de la spital pe la unu și am dormit ca un urs în hibernare. Când m-am trezit, mi-am făcut iar recapitularea gărzii. A fost bine.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

V.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend