Nu, brațul tău nu are proprietăți magnetice după vaccin


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Digi24 are un articol tare fain referitor la fake-news-ul cu proprietățile magnetice pe care le capătă brațul în care ai fost vaccinat. Doamne ferește!!

E un nou val printre antivacciniști, care a luat mare amploare pe tiktok, existând până și un challenge – #MagnetChallenge – o provocare în care să te filmezi cu smartphone-ul lipit de brațul vaccinat, sau persoane care își lipesc tacâmuri, monede și magneți, susținând că brațul lor imunizat a dobândit puteri paranormale de atracție magnetică.

Teoria este evident cea a existenței unui microcip – evident total eronată, iar alții spun că există metale in componența vaccinului, dar, surpriză, nu există! Toate teoriile microcipului au fost demontate de-a lungul acestei pandemii, cât despre ideea existenței metalelor, pur și simplu, niciunul dintre serurile de vaccin anti-Covid nu conțin niciun fel de metal. Chiar dacă alte tipuri de vaccinuri pot conține aluminiu, este dovedit științific că niciunul dintre acestea nu conține o cantitate mai mare de aluminiu decât cantitățile minime care se găsesc în alimentația naturală de zi cu zi, deci nu au niciun potențial risc.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


În al 3-lea rând, chiar dacă ar exista astfel de metale, nu ar putea niciodată să creeze atracție magnetică, fiindcă în dozele mici de vaccin nu ar putea fi niciodată conținute cantități de metal suficiente pentru așa ceva.

 

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Lixandru Roxana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend