Nu vreau să citesc așa ceva

Nu vreau să citesc așa ceva

Ai 4 pachete cu reducere mare, cadou, transport gratuit NOU: pachete cărți ilustrate pentru copii!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

De fiecare dată când am o postare sau un articol despre cancer, observ comentarii în care oamenii zic pe mine nu mă interesează să citesc despre așa ceva. Eu insist, pentru că avem nevoie de o înțelegere mai bună a acestui domeniu, iar dacă tindem să credem că dacă nu interacționăm cu termenul sau cu poveștile triste din domeniu căpătăm o protecție specială, greșim profund. Suntem, din păcate, cu toții potențiali pacienți cu cancer la un moment dat. Și avem nevoie de empatie, un sistem medical mai bun, o informare corectă, deschidere din partea celorlalți. Așa funcționăm bine ca entități distincte și mai ales ca societate.

Cred că sunt peste două sute de materiale despre cancer aici, pe site. Deosebit de utile, cu mecanisme explicate, screening, tratamente, toate aranjate cât mai simplu, de multe ori în liste, pentru a fi ușor de parcurs. Avem nevoie de ele, pentru că ne lovim, pe măsură ce înaintăm în vârstă, de această problemă complexă. O vedem prin familie și, repet, o putem vedea oricând și la noi. Nu e totul negru aici, pentru că medicina a avansat suficient și multe neoplazii sunt curabile dacă sunt descoperite la timp. De aceea este atât de important să îmbrățișăm informația din timp, pentru a nu orbecăi ulterior.

Am scris despre stigmatul din domeniu și am speranța că ne schimbăm încet în bine, că devenim mai înțelegători și mai empatici. Avem, slavă cerului, suficiente materiale oferite de specialiști, în miriada de fake news, tratamente minune, falși vindecători. Trebuie să cernem cu prudență adevărul științific de falsul ispititor, pentru că aici se poate da și lupta dintre viață și moarte.

Avem și o inițiativă are utilă, venită din partea platformei Onco-Plan. Un podcast denumit sugestiv Gânduri și Emoții, în care dr. Florina Pop explică și oferă suport psihologic pentru cei aflați în încercări dificile.

 
HOT SALE! Pachetul Dieta Perfectă + Medicina Povestită are 65% reducere + Transport Gratuit! Vezi detaliile în Shop-ul oficial.

Găsiți podcastul aici

V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că petrec mult timp pentru a scrie articole și a face educație pentru sănătate. Acest site nu are reclame. Doar dacă vrei și poți, susține munca mea cumpărând cărți sau pachete din SHOP. Au reduceri, cadouri, transport gratuit. Am inclusiv cărți pentru copii, ilustrate. Susținerea ta va conta enorm pentru a scris noi articole și cărți utile! Mulțumesc. 

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Azi, ai oferta cu 2 cărți la doar 39 de lei. Comandă Dieta Perfectă + Medicina Povestită, cu TRANSPORT GRATUIT.


Send this to a friend