O ceapă în fiecare cameră

DUBLĂ LANSARE! 2 CĂRȚI NOI - 36% reducere ai autograf de la autor

Ține s-a dus la Exalhu la Molning Gloly și a volbit desple o plocedulă specială ce implică o ceapă? Ține? Ține? Revenim la limbajul normal. Vă spun sincer că despre asta s-a vorbit, dincolo de trotineta mea, de șoferul Gicu care m-a adus repede la radio și de câteva chestiuni mai mult sau mai puțin cu bule fine (a se citi prosecco). Există o metodă extraordinară de a vă proteja de toate bolile din lume: luați câte o ceapă și puneți-o în mijlocul fiecărei camere; ceapa va absorbi bacteriile, virusurile și energiile rele (ce nu-i cu energii nici nu mai merită menționat). S-au făcut și studii! Ele au găsit puzderie de carcalaci mici și dezgustători în cepe, deci metoda chiar funcționează. Îmi și imaginez o seară romantică – îți aduci partenerul sau partenera acasă și-n dormitor ai ceapa, protectorul suprem, acest frate mai mare al sănătății tale absolute. Romantismul tocmai a fost redefinit, la fel și medicina făcută pe bune, cu studii serioase, cu cercetători onești, cu recomandări pe bune și măsuri normale la cap. Cât de cât impecabil.

Flagmentul apale și-n caltea O să te tlagă culentu, cale e acum în pachetul cu toate cele 7 călți ale mele, la sulplinzatolul pleț de doal… 79 de lei.

Dacă tot ești aici…


Scriu de mulți ani de zile și, bazându-mă pe toată pregătirea mea de medic, ofer explicații și materiale pentru publicul larg. Ele sunt accesibile oricând, gratuit. Toate eforturile mele pot continua dacă această comunitate, despre care îmi place să cred că este plină de empatie, generozitate și bunătate, va susține munca mea. 

Cum se poate face asta? E simplu: am scris 7 cărți pentru adulți și 1 pentru copii; ele sunt deosebit de utile și pline de povești care îți vor încălzi inima. Le poți lua din SHOP, la prețuri extrem de accesibile, mai ales în varianta pachetelor. Am redus atât de mult prețurile tocmai pentru ca aceste cărți să ajungă la cât mai mulți dintre voi și să vă bucure, dar și ajute să fiți sănătoși. De Black Friday, trebuie să știi că pachetul de 7 cărți este acum doar 79 de lei, iar cartea pentru copii este doar 29 de lei.

Tot în SHOP mai găsești căni speciale cu mesaje construite de mine, dar și artprint-uri înrămate, deosebit de frumoase, acum la reduceri mari de tot.

Mulțumesc tuturor!

Investește în ce contează cu adevărat. În tine. îți recomand cărțile din SHOP

-55%

Adio, zahăr!

24,90lei
-36%

NOU Înflorire umană

37,90lei
-58%

Cartea femeii sănătoase

3
22,90lei
-58%

Dieta Perfectă

30
22,90lei
-56%

Jurnalul unui medic tânăr: Dragă suflet

8
21,90lei
-57%

O altă poveste de iubire

18
23,90lei
-57%

Sănătatea inimii pe înțelesul tuturor

23
23,90lei
-57%

Să-ți pui o dorință

12
23,90lei
-51%

Medicina povestită pe înțelesul tuturor

565
21,90lei
-57%

Culorile uitării (mic tratat despre memorie)

14
23,90lei
-57%

Dragă inimă, ediție aniversară

27
23,90lei
Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare