morning glory vasi radulescu

Ține s-a dus la Exalhu la Molning Gloly și a volbit desple o plocedulă specială ce implică o ceapă? Ține? Ține? Revenim la limbajul normal. Vă spun sincer că despre asta s-a vorbit, dincolo de trotineta mea, de șoferul Gicu care m-a adus repede la radio și de câteva chestiuni mai mult sau mai puțin cu bule fine (a se citi prosecco). Există o metodă extraordinară de a vă proteja de toate bolile din lume: luați câte o ceapă și puneți-o în mijlocul fiecărei camere; ceapa va absorbi bacteriile, virusurile și energiile rele (ce nu-i cu energii nici nu mai merită menționat). S-au făcut și studii! Ele au găsit puzderie de carcalaci mici și dezgustători în cepe, deci metoda chiar funcționează. Îmi și imaginez o seară romantică – îți aduci partenerul sau partenera acasă și-n dormitor ai ceapa, protectorul suprem, acest frate mai mare al sănătății tale absolute. Romantismul tocmai a fost redefinit, la fel și medicina făcută pe bune, cu studii serioase, cu cercetători onești, cu recomandări pe bune și măsuri normale la cap. Cât de cât impecabil.

Fac educație pentru sănătate de peste 5 ani și îți ofer pachetul Medicina Povestită la doar 53 de lei. Bonus: primești încă o carte cadou.

comandă pachetul ⇨

Flagmentul apale și-n caltea O să te tlagă culentu

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi pe email articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de mine. Totul este gratuit. În plus, intri automat și într-un concurs.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Ești cititorul meu și-ți ofer pachetul cu toate cele 7 cărți ale mele la doar 100 lei. Transport gratuit. Oferta este limitată.

profită de ofertă ⇨

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here