Apasă LIKE pentru a primi sfaturi, articole, recomandări. Toate gratuit!

Ține s-a dus la Exalhu la Molning Gloly și a volbit desple o plocedulă specială ce implică o ceapă? Ține? Ține? Revenim la limbajul normal. Vă spun sincer că despre asta s-a vorbit, dincolo de trotineta mea, de șoferul Gicu care m-a adus repede la radio și de câteva chestiuni mai mult sau mai puțin cu bule fine (a se citi prosecco). Există o metodă extraordinară de a vă proteja de toate bolile din lume: luați câte o ceapă și puneți-o în mijlocul fiecărei camere; ceapa va absorbi bacteriile, virusurile și energiile rele (ce nu-i cu energii nici nu mai merită menționat). S-au făcut și studii! Ele au găsit puzderie de carcalaci mici și dezgustători în cepe, deci metoda chiar funcționează. Îmi și imaginez o seară romantică – îți aduci partenerul sau partenera acasă și-n dormitor ai ceapa, protectorul suprem, acest frate mai mare al sănătății tale absolute. Romantismul tocmai a fost redefinit, la fel și medicina făcută pe bune, cu studii serioase, cu cercetători onești, cu recomandări pe bune și măsuri normale la cap. Cât de cât impecabil.

Flagmentul apale și-n caltea O să te tlagă culentu, cale e acum în pachetul cu toate cele 7 călți ale mele, la sulplinzatolul pleț de doal… 79 de lei.

Dacă tot ești aici…


Scriu de mulți ani de zile și, bazându-mă pe toată pregătirea mea de medic, ofer explicații și materiale pentru publicul larg. Ele sunt accesibile oricând, gratuit. Toate eforturile mele pot continua dacă această comunitate, despre care îmi place să cred că este plină de empatie, generozitate și bunătate, va susține munca mea. 

Cum se poate face asta? E simplu: am scris 7 cărți pentru adulți și 1 pentru copii; ele sunt deosebit de utile și pline de povești care îți vor încălzi inima. Le poți lua din SHOP, la prețuri extrem de accesibile, mai ales în varianta pachetelor. Am redus atât de mult prețurile tocmai pentru ca aceste cărți să ajungă la cât mai mulți dintre voi și să vă bucure, dar și ajute să fiți sănătoși. De Black Friday, trebuie să știi că pachetul de 7 cărți este acum doar 79 de lei, iar cartea pentru copii este doar 29 de lei.

Tot în SHOP mai găsești căni speciale cu mesaje construite de mine, dar și artprint-uri înrămate, deosebit de frumoase, acum la reduceri mari de tot.

Mulțumesc tuturor!

 

susținerea ta = ❤️


De peste 8 ani fac educație pentru sănătate, investind mii de ore și bani mulți pentru conceperea materialelor și păstrarea site-ului în condiții bune. Tot conținutul este accesibil oricând, gratuit, fără nicio reclamă. Scriu cu pasiune, blândețe și dragoste, dând mai departe toate cunoștințele mele acumulate în peste 15 ani de pregătire și practică medicală. Dacă vrei să mă susții, să știi că poți lua o carte din magazinul oficial al comunității. Am scris 7 de beletristică, dar și 5 pentru copii, cu ilustrații minunate. Doar o frântură din prețul lor îmi rămâne mie și mă ajută să continui munca la toate proiectele. Susținerea ta chiar poate face o diferență.Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Privacy Preference Center

Send this to a friend