O dungă portocalie

O dungă portocalie

Ai 4 pachete cu reducere mare, cadou, transport gratuit NOU: pachete cărți ilustrate pentru copii!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Am văzut dunga asta portocalie în Tel Aviv și nici nu am puterea s-o descriu. Parcă universul a culcat-o pe o parte, între mare și cer, unele dintre cele mai frumoase atribute ale lumii, ca să nu treacă brusc din una în alta. Parcă un fierar priceput s-a luat la întrecere cu timpul, având grijă să bată razele soarelui când încă erau calde, aducându-ne aminte că totul e încă prea frumos aici și că trebuie să ne bucurăm cu uimire de viețuirea noastră, cercuri-cercuri, povești-povești, iubire-iubire, sistolă-sistolă.

Care-i culoarea ta preferată? m-a întrebat cineva acum mulți ani. Portocaliul, i-am răspuns. Dar nu oricare. Cel dintre mare și cer, seara, când timpul se culcă pe o parte și-și trage amintirea soarelui ca o pătură fină, până aproape de umeri.

V.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că petrec mult timp pentru a scrie articole și a face educație pentru sănătate. Acest site nu are reclame. Doar dacă vrei și poți, susține munca mea cumpărând cărți sau pachete din SHOP. Au reduceri, cadouri, transport gratuit. Am inclusiv cărți pentru copii, ilustrate. Susținerea ta va conta enorm pentru a scris noi articole și cărți utile! Mulțumesc. 

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Azi, ai oferta cu 2 cărți la doar 39 de lei. Comandă Dieta Perfectă + Medicina Povestită, cu TRANSPORT GRATUIT.


Send this to a friend