O valiză

Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.
poză de Andrea Umilio via Flickr CC
Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.
poză de Andrea Umilio via Flickr CC

– Hai, ia-ți tot ce ai și dus în lume să fii! Nu vreau să te mai văd în viața mea.
– Se rezolvă imediat.
El și-a luat valiza mare, a deschis-o cu calm și a lăsat-o pe podea. Din câteva mișcări, și-a prins iubita și a îndesat-o în valiză, apoi a tras fermoarul până aproape de capăt.
– Tu ești tot ce am. Acum plecăm în lume, de mult îmi doream să călătorim. Mă mai vezi?
– Nu. Ești un mare idiot.
– Perfect. O să îți povestesc eu tot ce văd. Poate la un moment dat îți vei dori chiar să ieși. O să mi se facă dor de tine, sau ție de…
– Idiot mic ce ești!
– Așa cum sunt, am stat lângă tine vreo cinci ani, cu multe bune și rele. Oamenii încep să renunțe la lupte, abandonează prea ușor, cel mai trist e că renunță și la cei dragi. Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru oameni.
– Bine. Acum scoate-mă din drăcia asta. Idiotule.
– Asta nu, mai stai acolo o perioadă. Să mi se facă dor de tine.
– Nu pot să lupt din interiorul valizei.
Înțelesese prea bine. A ieșit, l-a privit și știa că nu va mai renunța niciodată atât de ușor. Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.

V.

Dă mai departe acest articol pe Facebook, Whatsapp sau Messenger, pentru a face împreună educație de calitate și a distribui lucruri utile.

Intră în comunitate

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate, toate oferite gratuit. Te aștept!

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Vasi Rădulescu
Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.
O să vrei să nu ratezi această oportunitate. În calitate de cititor al meu, îți ofer un pachet cu cele 7 cărți scrise de mine + 4 cadouri (o cană minunată și trei artprinturi superbe), cu transport rapid GRATUIT, la doar 100 de lei în loc de 499 lei! Mai mult, dacă iei pachetul magic, ai șansa să câștigi un coș cu 25 de cărți extraordinare, alese cu grijă de mine! Profită!


ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS

Send this to a friend