Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.

O valiză


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.
Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.
poză de Andrea Umilio via Flickr CC

– Hai, ia-ți tot ce ai și dus în lume să fii! Nu vreau să te mai văd în viața mea.
– Se rezolvă imediat.
El și-a luat valiza mare, a deschis-o cu calm și a lăsat-o pe podea. Din câteva mișcări, și-a prins iubita și a îndesat-o în valiză, apoi a tras fermoarul până aproape de capăt.
– Tu ești tot ce am. Acum plecăm în lume, de mult îmi doream să călătorim. Mă mai vezi?
– Nu. Ești un mare idiot.
– Perfect. O să îți povestesc eu tot ce văd. Poate la un moment dat îți vei dori chiar să ieși. O să mi se facă dor de tine, sau ție de…
– Idiot mic ce ești!
– Așa cum sunt, am stat lângă tine vreo cinci ani, cu multe bune și rele. Oamenii încep să renunțe la lupte, abandonează prea ușor, cel mai trist e că renunță și la cei dragi. Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru oameni.
– Bine. Acum scoate-mă din drăcia asta. Idiotule.
– Asta nu, mai stai acolo o perioadă. Să mi se facă dor de tine.
– Nu pot să lupt din interiorul valizei.
Înțelesese prea bine. A ieșit, l-a privit și știa că nu va mai renunța niciodată atât de ușor. Luptele sunt cele mai frumoase, cu precădere cele pentru alți oameni.

V.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend