E timpul să te transformi!

 

Am construit acest pachet din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni și peste 100.000 de cititori s-au bucurat deja de ajutorul meu. Cărțile îți explică ce să mănânci, când să mănânci, cât să mănânci pentru a slăbi sănătos, a te menține la greutatea normală, a avea energie, a arăta cât mai bine, a limita efectele îmbătrânirii, a îmbunătăți potențialul creierului și multe, multe altele!

 

 

Treci la un nou nivel și devino stăpân pe capitolul sensibil al nutriției! Până la urmă chiar ești ceea ce mănânci. Oferta imbatabilă îți oferă acum 4 cărți la preț de 1!
 
  1. Dieta Perfectă reprezintă un ghid complet care cuprinde cele mai bune recomandări pentru o nutriție echilibrată. Fiecare studiu este explicat, fiecare sfat vine cu evidențe, iar cartea te va ajuta să îți duci viața la un nou nivel.
  2. Adio, zahăr! reprezintă o pledoarie pentru renunțarea la zahăr, un aliment nociv care oferă doar calorii goale și produce numeroase tulburări în organism. Schimbă această relație și vei vedea o transformare uluitoare!
  3. Fasting regula 6/18 te poartă prin domeniul fascinant al postului intermitent, cu mecanisme explicate, efecte asupra îmbătrânirii, funcției celulare, memoriei, energiei, autofagiei, totul cu studii și explicații pentru a te ajuta cât mai mult.
CADOU – cartea Meniuri și rețete pentru un slăbit sănătos!
Pachet 3 cărți, ofertă Nutriție + CADOU

Te lupți cu kilogramele? Te pot ajuta!

 

Am ajutat peste 100.000 de oameni care au aplicat cele mai bune principii pentru a slăbi în mod sănătos. Nu e lucru mai bun pentru sănătate decât să ajungi la o greutate normală. Prin cele 4 cărți pe care ți le propun în pachetul special, vei vedea cum ți le limpezesc neclaritățile, cum înțelegi ce trebuie să schimbi, iar cele mai utile și constructive obiceiuri alimentare îți vor deveni naturale. Cele 4 cărți sunt oferite AZI la un preț imbatabil.

Despre Dieta perfectă

 

Descoperă un ghid amplu de alimentație corectă, care te ajuta să slăbești sănătos, să te menții în limite normale, să ai energie pentru toată ziua, să crești durata de viață și să te ții departe de majoritatea bolilor principale!

 

În carte găsești exemple de diete, alimente, combinații, totul bazat pe studii științifice, pe date ample certificate. Autorul a analizat cu atenție literatura de specialitate, a folosit pregătirea sa de medic, a procesat studii recente și a organizat informația cât mai simplu cu putință.

Cartea e pentru tine dacă vrei să:

✔️ înveți cum să slăbești sănătos
✔️ descoperi cum te guvernează hormonii
✔️ afli cum funcționează digestia
✔️ trăiești mult și bine
✔️ ții departe bolile
✔️ ai energie fantastică
✔️ înțelegi postul intermitent
✔️ descoperi știința din spatele alimentației
✔️ vezi statistici surprinzătoare
✔️ dormi sănătos
✔️ ai grijă de tine

Dieta Perfectă

Adio, zahăr!

 

Asta-i o carte tare faină care deschide puțin ochii atunci când vorbim despre zahăr și efectele sale nocive asupra sănătății. Am spus-o și o mai spun: unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru viața ta e să ții în platou glicemia și insulina – fără oscilații prea mari. Bei sucuri și mănânci alimente pline de zahăr? Glicemia zboară, asta atrage insulină multă, țesuturile suferă în timp.

Adio, zahăr!

Cartea Fasting regula 6/18 e pentru tine dacă:

 

✔️ vrei o metodă cât mai ușoară pentru slăbit
✔️ vrei să crești longevitatea
✔️ vrei să scazi riscul bolilor principale
✔️ vrei să reduci riscul de cancer
✔️ vrei să ai energie mai multă
✔️ vrei să arăți cât mai bine
✔️ vrei să scapi de dietele care îți dau mari bătăi de cap
✔️ vrei să cât mai multă grijă de corpul tău

Fasting: regula 6/18 Lasă pe mâine ce poți mânca azi

Nou: Meniuri & Rețete pentru un slăbit sănătos! CADOU!

Prima parte a cărții include 50 de sfaturi, noutăți și completări în nutriție, realizate de dr. Vasi Rădulescu

A doua parte a cărții e reprezentată de meniuri și rețete. Toate au ingredientele, gramajele, modul de preparare, numărul de calorii, de proteine, de grăsimi, de carbohidrați, de fibre.

Meniuri și Rețete pentru un slăbit sănătos

Părerea cititorilor e neprețuită!