Dr. Vasi Rădulescu

Te ajut să duci o viață mai bună.

O țigaretă îți fură 8 minute din viață. 99 lei înseamnă 4 pachete de țigări. În total aproape 10 ore din viața ta.

Tot cu 99 de lei îți poți lua un pachet cu cărți pline de informații valoroase care îți vor aduce un mare plus în viață.

Ce alegi?

SAU

Cum să trăiești peste 100 de ani te învață exact ce protocol să urmezi pentru a duce o viață cât mai lungă, sănătoasă și împlinită.

 

Sănătatea inimii este crucială pentru tine! Ai vârsta vaselor tale de sânge și cum ai grijă de ele, de inimă, va dicta felul în care vei trăi. Cartea te învață absolut totul despre aparatul cardiovascular!

 

Miturile despre sănătate îți arată cât de ușor poți pica în capcane și ce să faci ca să te ferești de ele, pentru că în sănătate, informația falsă te poate duce în boală sau chiar moarte!

 

Cum să ai o zi aproape perfectă e ghidul tău minunat, plin de sfaturi prețioase, pentru a stoarce cât mai mult dintr-o zi!

 

Medicina povestită te învață despre corp și mai ales prevenție! Fără prevenție nu poți vorbi despre sănătate.

 

Cartea Femeii Sănătoase te ferește de cei mai mari dușmani – cancer și boli grave!

Lansare Vei fi bine

Despre autor

Sunt dr. Vasi Rădulescu, medic specialist internist, expert în nutriție și dezvoltare personală. Pun mare preț pe educația pentru sănătate și am construit o comunitate uriașă, empatică și dornică de cele mai bune explicații și sfaturi! Am scris 16 cărți pentru oameni mari și 19 cărți ilustrate, dedicate copiilor. Cărțile mele ajută peste un milion de oameni.

Cărțile au mii de recenzii pe site, pe Facebook, pe GoodReads. 

 

Adaugă pachetul în coș, continuă spre pagina de finalizare, completează cu atenție adresa ta și apasă pe Plasează Comanda.

Sigur! Acest pachet de 99 lei beneficiază de livrare gratuită. Vom acoperi noi toate costurile de transport, indiferent că ești din Sighetul Marmației sau Arad!

Predăm rapid orice colet și mai departe depinde de curier, dar de regulă comenzile ajung în 1-2 zile lucrătoare!

Sigur! Folosim lockerele Ship&Go de la Cargus. Bifează opțiunea asta după ce introduci datele adresei tale (județ și oraș), pentru ca lista de lockere să fie cea aferentă adresei. Selectează lockerul dorit. Vei primi SMS de la curier când coletul ajunge în locker!

Fără probleme! Colegele mele de la editură se ocupă de asta rapid. Te rugăm să trimiți un email la office@readersdogood.ro și să soliciți returul. Noi trimitem un curier spre tine, el va ridica pachetul, iar tu vei primi banii înapoi. Chiar dacă transportul ar trebui să fie suportat de tine, îl vom acoperi tot noi, astfel ca tu să nu pierzi nimic! Te rugăm doar ca exemplarele să fie impecabile, pentru că dacă sunt uzate noi le vom pierde toată valoarea.

Am un stil aparte de a păstra legături frumoase cu cititorii mei. La comenzile mai mari oferim cadouri frecvent, iar cititorii au parte de mai multe bonusuri pe care le anunț.