Pastile cu rol preventiv înainte și după vaccin?

DUBLĂ LANSARE! 2 CĂRȚI NOI - 36% reducere ai autograf de la autor

🔥Mare belea! Am sute de mesaje în care oamenii au înțeles, din varii surse, că trebuie să ia ceva preventiv înainte de vaccin, dar și după, pentru a anula anumite pericole.

💊 Înainte de JJ li s-a recomandat (sau au citit) să ia aspenter, sau chiar un anticoagulant, pentru că altfel vor muri de la cheagurile de sânge! Musai tratamentul se va continua o lună după vaccin, ideal trei! În realitate, oamenii nu trebuie să ia nimic, nici înainte, nici după. Sigur, vor lua doar cei care aveau o schemă cronică de tratament ce nu se întrerupe. În rest, nu, nu e nevoie de aspenter. Sau „elichis” (Eliquis e denumirea comercială a apixaban, un anticoagulant oral de generație nouă), că tot e la modă acum. Johnson&Johnson a dat evenimente trombotice 2 la 1.000.000 de cazuri – excepțional de rar. Iar vaccinurile cu ARNm nu dau evenimente trombotice.

👉🏻 NU se ia aspirină sau apixaban preventiv!

💊 Tot înainte e o modă cu paracetamolul sau ibuprofenul, pentru a evita durerile sau febra. Știți voi povestea – „iau un nurofen înainte de zbor că e posibil să mă doară capul”. Acele efecte ca febră ușoară, cefalee, dureri musculare fac parte din răspunsul imun, dar NU apar la toată lumea. Unii nu fac absolut nimic. Atunci nu are sens să luăm paracetamol sau ibuprofen, că pastilele se iau cu indicații, nu pe principiul „lasă să fie acolo”. Nu mai zic că numeroase pastile au mai multe efecte adverse decât vaccinurile, dar despre asta nu vorbește nimeni. Doar vaccinurile sunt malefice.

💊 Unii au luat aspacardin, un supliment de potasiu cu magneziu. Bănuiesc că aveau carențe, că-n esență nici de suplimente NU avem nevoie.

✅ În concluzie, mergeți cu calm la vaccin. Nu e bau-bau. Nu aveți nevoie de nicio pastilă întăritoare, protectoare. Aveți nevoie de informații corecte. Și calm, repet.

Investește în ce contează cu adevărat. În tine. îți recomand cărțile din SHOP

-55%

Adio, zahăr!

24,90lei
-58%

Cartea femeii sănătoase

3
22,90lei
-58%

Dieta Perfectă

30
22,90lei
-56%

Jurnalul unui medic tânăr: Dragă suflet

8
21,90lei
-57%

O altă poveste de iubire

18
23,90lei
-57%

Sănătatea inimii pe înțelesul tuturor

23
23,90lei
-57%

Să-ți pui o dorință

12
23,90lei
-51%

Medicina povestită pe înțelesul tuturor

565
21,90lei
-57%

Culorile uitării (mic tratat despre memorie)

14
23,90lei
-57%

Dragă inimă, ediție aniversară

27
23,90lei
Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare