Despre arbidol, numai de bine. Sau de rău?

Pastile cu rol preventiv înainte și după vaccin?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

🔥Mare belea! Am sute de mesaje în care oamenii au înțeles, din varii surse, că trebuie să ia ceva preventiv înainte de vaccin, dar și după, pentru a anula anumite pericole.

💊 Înainte de JJ li s-a recomandat (sau au citit) să ia aspenter, sau chiar un anticoagulant, pentru că altfel vor muri de la cheagurile de sânge! Musai tratamentul se va continua o lună după vaccin, ideal trei! În realitate, oamenii nu trebuie să ia nimic, nici înainte, nici după. Sigur, vor lua doar cei care aveau o schemă cronică de tratament ce nu se întrerupe. În rest, nu, nu e nevoie de aspenter. Sau „elichis” (Eliquis e denumirea comercială a apixaban, un anticoagulant oral de generație nouă), că tot e la modă acum. Johnson&Johnson a dat evenimente trombotice 2 la 1.000.000 de cazuri – excepțional de rar. Iar vaccinurile cu ARNm nu dau evenimente trombotice.

👉🏻 NU se ia aspirină sau apixaban preventiv!

💊 Tot înainte e o modă cu paracetamolul sau ibuprofenul, pentru a evita durerile sau febra. Știți voi povestea – „iau un nurofen înainte de zbor că e posibil să mă doară capul”. Acele efecte ca febră ușoară, cefalee, dureri musculare fac parte din răspunsul imun, dar NU apar la toată lumea. Unii nu fac absolut nimic. Atunci nu are sens să luăm paracetamol sau ibuprofen, că pastilele se iau cu indicații, nu pe principiul „lasă să fie acolo”. Nu mai zic că numeroase pastile au mai multe efecte adverse decât vaccinurile, dar despre asta nu vorbește nimeni. Doar vaccinurile sunt malefice.

💊 Unii au luat aspacardin, un supliment de potasiu cu magneziu. Bănuiesc că aveau carențe, că-n esență nici de suplimente NU avem nevoie.

✅ În concluzie, mergeți cu calm la vaccin. Nu e bau-bau. Nu aveți nevoie de nicio pastilă întăritoare, protectoare. Aveți nevoie de informații corecte. Și calm, repet.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 50.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

🔥 ULTIMA ȘANSĂ! 🔥

Suntem la ultimul tiraj în care această carte este oferită la 0 lei în loc de 55. Profită de ocazie și ia cea mai populară carte care te învață cum să-ți menții sănătatea! Peste 100.000 de oameni au luat-o deja Gratis!


Send this to a friend