Pește la grătar cu salată


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

O variantă potrivită pentru sezonul de vară și pentru grătarele care se fac seara e un pește la grătar cu salată verde! Iar dacă ești în concediu și vrei să nu iei kilograme în plus, seara optează pentru o carne slabă sau un pește, la grătar cu legume, făcute oricum, dar nu prăjite!

Farfuria mea sănătoasă e:

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pus cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


150 g crap la grătar

200 g salată verde

oțet

sare, piper

Totul cu 340 kcal, 36 g proteine, 8 g carbohidrați, 18 g grăsimi, dar numai grăsimi bune și 4 grame de fibre!

Adică jumătate din necesarul proteic zilnic, 1/5 din fibre, sub jumătate din grăsimi și 100% din necesarul de omega 3 zilnic!

Alege să adaugi legume, mai ales frunze verzi, la mâncărurile grase sau foarte dense, deoarece datorită conținutului de fibre, grăsimile vor fi absorbite mai lent și mai puțin!

Și așa te vor îngrășa mai puțin!

Sănătate și echilibru în toate!

Acest material vă este oferit de dr. Amalia Arhire, medic specialist endocrinolog, cu pregătire și în diabet și boli de nutriție. O puteți urmări pe Facebook, dar o găsiți și la clinica de nutriție KiloStop și la clinica de nutriție pentru copii și adolescenți Kilostop Junior

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Arhire Amalia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend