Peste șapte miliarde de oameni

Cineva s-a născut azi pentru a doua oară, evitând un teribil pericol. Cineva s-a împăcat cu o mare iubire. Cineva tocmai a terminat de citit o carte și parcă simte că pierde un prieten. Cineva stă lângă șemineu și bea vin roșu, gâdilând niște glezne. Cineva merge cu capul aplecat, după o dezamăgire. Cineva înoată pe spate într-o apă albastră. Cineva aleargă în picioarele goale prin ploaie. Cineva plânge de-o durere nu tocmai fizică. Cineva salvează o altă ființă și simte o uriașă mulțumire.

Fac educație pentru sănătate de peste 5 ani și îți ofer pachetul Medicina Povestită la doar 53 de lei. Bonus: primești încă o carte cadou.

comandă pachetul ⇨

Peste șapte miliarde de oameni și tot atâtea trăiri, în fiecare clipă. Poate o zi e mai rea, plină de nereușite și dezamăgiri. Poate o zi e grozavă, plină de bucurii și fericire. Oricum ar fi, nu uita cât de norocos ești că faci parte din tot acest mecanism numit viață. Fii recunoscător pentru tot ce ai, ce poți vedea, ce poți învăța, ce poți simți, ce poți iubi. Prețuiește fiecare moment care se așterne în povestea ta, bun sau rău, fiecare venit precis pentru a ta desăvârșire.

V.

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi pe email articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de mine. Totul este gratuit. În plus, intri automat și într-un concurs.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Ești cititorul meu și-ți ofer pachetul cu toate cele 7 cărți ale mele la doar 100 lei. Transport gratuit. Oferta este limitată.

profită de ofertă ⇨
Articolul precedentO dungă portocalie
Articolul următorMai am timp
Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here