Peste șapte miliarde de oameni

Peste șapte miliarde de oameni

Ai 4 pachete cu reducere mare, cadou, transport gratuit NOU: pachete cărți ilustrate pentru copii!

Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cineva s-a născut azi pentru a doua oară, evitând un teribil pericol. Cineva s-a împăcat cu o mare iubire. Cineva tocmai a terminat de citit o carte și parcă simte că pierde un prieten. Cineva stă lângă șemineu și bea vin roșu, gâdilând niște glezne. Cineva merge cu capul aplecat, după o dezamăgire. Cineva înoată pe spate într-o apă albastră. Cineva aleargă în picioarele goale prin ploaie. Cineva plânge de-o durere nu tocmai fizică. Cineva salvează o altă ființă și simte o uriașă mulțumire.

Peste șapte miliarde de oameni și tot atâtea trăiri, în fiecare clipă. Poate o zi e mai rea, plină de nereușite și dezamăgiri. Poate o zi e grozavă, plină de bucurii și fericire. Oricum ar fi, nu uita cât de norocos ești că faci parte din tot acest mecanism numit viață. Fii recunoscător pentru tot ce ai, ce poți vedea, ce poți învăța, ce poți simți, ce poți iubi. Prețuiește fiecare moment care se așterne în povestea ta, bun sau rău, fiecare venit precis pentru a ta desăvârșire.

V.

 
HOT SALE! Pachetul Dieta Perfectă + Medicina Povestită are 65% reducere + Transport Gratuit! Vezi detaliile în Shop-ul oficial.

Dacă ai ajuns până aici, îți spun că petrec mult timp pentru a scrie articole și a face educație pentru sănătate. Acest site nu are reclame. Doar dacă vrei și poți, susține munca mea cumpărând cărți sau pachete din SHOP. Au reduceri, cadouri, transport gratuit. Am inclusiv cărți pentru copii, ilustrate. Susținerea ta va conta enorm pentru a scris noi articole și cărți utile! Mulțumesc. 

Hai în comunitate! Ai parte de articole, sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate. Newsletterul este realizat cu grijă de mine și se trimite de 1-2 ori pe săptămână.
Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Introdu o adresă validă
Adresa asta e deja folosită
The security code entered was incorrect
Mulțumesc pentru înscriere!

Articole populare

Azi, ai oferta cu 2 cărți la doar 39 de lei. Comandă Dieta Perfectă + Medicina Povestită, cu TRANSPORT GRATUIT.


Send this to a friend