Peste șapte miliarde de oameni

Peste șapte miliarde de oameni


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Cineva s-a născut azi pentru a doua oară, evitând un teribil pericol. Cineva s-a împăcat cu o mare iubire. Cineva tocmai a terminat de citit o carte și parcă simte că pierde un prieten. Cineva stă lângă șemineu și bea vin roșu, gâdilând niște glezne. Cineva merge cu capul aplecat, după o dezamăgire. Cineva înoată pe spate într-o apă albastră. Cineva aleargă în picioarele goale prin ploaie. Cineva plânge de-o durere nu tocmai fizică. Cineva salvează o altă ființă și simte o uriașă mulțumire.

Peste șapte miliarde de oameni și tot atâtea trăiri, în fiecare clipă. Poate o zi e mai rea, plină de nereușite și dezamăgiri. Poate o zi e grozavă, plină de bucurii și fericire. Oricum ar fi, nu uita cât de norocos ești că faci parte din tot acest mecanism numit viață. Fii recunoscător pentru tot ce ai, ce poți vedea, ce poți învăța, ce poți simți, ce poți iubi. Prețuiește fiecare moment care se așterne în povestea ta, bun sau rău, fiecare venit precis pentru a ta desăvârșire.

 

CAMPANIE: Îți ofer o carte GRATIS! Ajunge la tine în 1-2 zile. Plasează o comandă!

🔥 Nu uita să-ți iei GRATIS cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor - campanie de educație pentru sănătate suportată de mine și menită să ducă o carte esențială în fiecare familie! Dă sfară-n țară, te rog, să atingem cât mai mulți oameni. Mulțumesc!

V.

Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Citește acest mesaj. Mai citește-l o dată! Acum ai din partea mea o carte GRATIS, plină de sfaturi de sănătate! Comand-o și ajunge la tine rapid!


Send this to a friend