Plouă. Timp tocmai bun să mă uit la tine.


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

Plouă. Ce timp bun să privesc, nici departe, nici prea sus. Ci în mine.

Nu îmi cere să mă uit la tine când e-o vreme ca asta. Încerc să caut bucățile care ar putea forma veritabilul eu, ascunse printre angoase, printre dezamăgiri, printre piesele falsului eu construit de multe ori din nevoie.

Nu plânge că nu te bag în seamă. Încerc să mă adun. Sunt egoist o clipă. Egocentrist. Clipocentrist.

E atât de mult negru în orice om. Caut bucățile încă. Să fac din ele, lipindu-le, iar monstrul ăla bun, știi tu, monstrul ăla atipic și frumos de care nu te mai poți sătura. Cel ce nu se oprește din neatinsul misterelor.

Plouă. M-am cercetat, m-am regăsit, m-am adunat. Mi-am potrivit cum trebuie și perechea de ochi, cea pură. Timp tocmai bun să mă uit la tine.

V.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Vasi Rădulescu

Eu sunt Dr. Vasi Rădulescu și sunt medic specialist, cu 15 ani de pregătire medicală. Fac aici educație pentru sănătate, cu lucruri explicate simplu, pe înțelesul tuturor. Am scris șapte cărți. Îmi doresc să construim o comunitate puternică, empatică, educată, implicată în lucruri bune, cu aplecare spre lectură, voluntariat, educație, cauze cu impact semnificativ în societate.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend