Poate scorțișoara să scadă glicemia?


Dă mai departe acest articol pentru a construi împreună o comunitate sănătoasă.

În ciuda numeroaselor studii, încă nu este clar dacă scorțișoara ajută la scăderea glicemiei la persoanele cu diabet. Unele studii au arătat un beneficiu din partea condimentului. Altele nu au făcut-o.

Studiile anterioare au inclus doze diferite și tipuri diferite de scorțișoară, ceea ce face dificilă compararea rezultatelor. Este posibil ca scorțișoara să ajute organismul să utilizeze insulina mai eficient. Dar sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina dacă și cum ar putea ajuta suplimentele de scorțișoară persoanele cu diabet.

Pentru majoritatea oamenilor, suplimentele de scorțișoară par a fi sigure, cel puțin pentru o utilizare pe termen scurt. Dar dozele mari pot cauza probleme pentru persoanele care au boli de ficat. Consultați-vă cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice suplimente pentru a vă asigura că sunt sigure pentru dumneavoastră și că nu vor afecta niciun medicament pe care îl luați deja.

De asemenea, este important să vă amintiți că niciun nutrient nu vă poate trata singur diabetul. Managementul diabetului include o alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate, monitorizarea glicemiei și, uneori, medicamente pentru diabet sau terapie cu insulină.

Sursa.

 

Îți ofer o carte GRATIS ♡ Am trimis peste 35.000 în ultimele zile!


Mă citești și-ți mulțumesc pentru asta. Chiar dacă primești atât de multe informații utile de la mine, care au o muncă uriașă în spate, iar proiectul nu are nicio formă de monetizare (donații, patreon, reclame), să știi că tot eu plusez: îți ofer GRATUIT cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul de mai jos, să pui cartea în coș și să finalizezi comanda. Curierul rapid va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare. Să te bucuri de carte!


Abonează-te la newsletterul gratuit

Întră în comunitatea dr. Vasi Rădulescu! Vei primi pe email sfaturi, recomandări, materiale ample despre sănătate și cum să trăiești o viață mai bună, toate oferite gratuit.

Mulțumesc pentru interes! Verifică emailul tău activ (inclusiv folderele spam sau promoții)

Something went wrong.

Tags: zaharat

Osman Alexandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.

Send this to a friend